|
АКО ИМА БОГ ЗОШТО ДОПУШТА ЗЛО И СТРАДАЊЕ? |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | ||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:07 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci SEIRDZIJA
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze li nekoj da mi navede nekoe zlo koe doslo od boga a da nema nikakvi dodirni so covekot t.e covekot da ne vpletkal prsti vo toa????
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
/
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne e bog seirdzija nie sme seirdzii pravime seir so mnogu raboti koi gospod ni gi dal za nase dobro (ne sum verski fanatik) - videte sto se slucuva so planetata globalno zatopluvanje ce ne unisti posledicite vece se cuvstvuvaat - seka koj so kogo igra seir
Gospod ni dal mesto za ziveenje. A nie od seir go unistuvame... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aham slab sovetnik slab govornik slabo upecatliva figura znacit |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a toj mirno si gleda, kako propagja negovo delo?????? |
||
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
/
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cek ova e tema
zaso gospod dozvoluva a ne zaso nie neslusame ne mi izvrdavajte tuka i namerno ja zamagluvate tematava |
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ima nekoj drug izbor osven da sedi i gleda ???? |
||
Give me your secrets
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha
znaci priznavas deka sedi i gleda i si pravi seir no prasanjeto na ova tema e ZASTO E SEIRDZIJA i dozvoluva seto toa abe veronauticari imate pole i niva tuka za vasi odgovori |
||
|
||
fileo
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eden hristijanin otisol da se sisa na berber.
im trgnal razgovorot i se dvizel kon temata Bog. togas rekol berberot: "nema Bog, bidejki ako imalo Bog togas nemase da ima stradanja na ovoj svet, nemase da ima vojni i napusteni deca..." koga zavrsil berberot hristijaninot zamina, i na izleguvanje vide eden busav prosjak so dolga brada i kosa. togas se vrati vo berbernicata i mu rece na berberot: " znaes sto, ne postojat berberi. Ako postoeja berberi nemase da ima vakvi lugje busavi i si dolga brada i kosa." na toa berberot rekol: " no berberi postojat i jas sum dokaz za toa, problemot so ovoj covek e toa sto toj ne doagja kaj mene da go potstrizam." na istiot nacin i vo ovoj svet ima vojni stradanja... bidejki lugjeto ne odat kaj Bog da im pomogne. ako ne odis na berber ke ti porasne kosata i ke stanes busav - ako ne odis kaj Bog zloto ke porasne vo tebe i ke bides zloben. |
||
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |