IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 51>
Автор
Порака
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Статус: Офлајн
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:15
Еее да у право сим ногу учам деновивеглупчоич не сум укњучила ТВ сапунарија да зирнамкокошка
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:31
Izneveruvaat ,so kogo? so cii zeni? so cii devojki? pa sega vie vidite ........
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 22:00
Originally posted by super babicka super babicka напиша:

ozbilna tema bogami .me potseti i nie koga bevme mladi koga ke se soberevme na rodendeni na deca ,imenden ili obicni posedenki so prijatelite,ke padnese muabet za nekoj-ja koleska-kolega imal normalno tajna vrska i ke se redea komentari-jas ova bi napravil ,jas ona na mojot maz ili zena koga bi doznal deka me izneveruva...
jas da napravam shega koja i deneska ja spomenuvame glaseshe vaka: -ke zemam solna kiselina i ke mu ja frlam vo lice,a potoa ke go cuvam poret mene slep.i ke kupam zelezen krevet,ke go klackam sekoja vecer za da krcka a mojot milicok da misli i slusha deka sum so shvaler ...
sepak smetam deka   ako sakash avantura bidi erbap pa sokrija da ne te doznaat doma i da ne si go povredis semejstvoto/ ili deckoto-devojkata/.no ako se raboti za nova ljubov rascisti so predhodnata ljubov i shibaj dalje-zivotot e kratok.
i na kraj da se vratam na temata.smetam deka ne samo mazite i zenite izneveruvaat -poradi nedostatok na ljubov,vnimanie,pocit,nekoi da se napravat golemi fraeri koi sakaat spisokot na zenski da im bide pobroen,neznam,ne sum bila vo takva "situlacija" a mozebi mojot soprug spagja vo onie "erbap" mazi?

...taka e babichke, super si, ne e mangup toj sho rastura familija za pichka, mangup e toj sho znae da chuva familija...
Кон врв
Mangup Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Локација: Cuba
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mangup Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 21:21
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Se odlucile za vrska..normalno so tek na vreme i vrasakat stanuva poseriozna.Doverba,razbiranje,ljubov!Ama,i pokraj cela posvetenost,ljubov i se sto moze da se pruza na edna licnost,toj ke ja zafrki rabotata. Da go nahrani svoeto ego deka ustvari e uste posakuvan?Da dokazi pred maskoto drustvo deka moze? Sto e toa sto nemoze da go dobie od devojkata,sto misli deka ke go dobie od nekoja za"edna vecer".Ironijata e vo toa sto sekogas izgovorite se ama bev pijan,ama taa pocna...a nesakaat da ja izgubat devojkata.
збунетостзбунетостзбунетостзбунетостзбунетост

zatoa sto i vie zenite izneveruvate t.e. za neverstvo potrebni se dvajca   

Sega sledi komentar ...ami ako zenskata e slobodna toa ne e neverstvo :) ...hehe ako e slobodna nikogas ne se vpusta vo seks na eks toa go pravat devojki vo vrska ..slobodnite curi e potesko da gi legnes...trust me ;)
Viva la Revolucion !!!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 01:33
Originally posted by Mangup Mangup напиша:

Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Se odlucile za vrska..normalno so tek na vreme i vrasakat stanuva poseriozna.Doverba,razbiranje,ljubov!Ama,i pokraj cela posvetenost,ljubov i se sto moze da se pruza na edna licnost,toj ke ja zafrki rabotata. Da go nahrani svoeto ego deka ustvari e uste posakuvan?Da dokazi pred maskoto drustvo deka moze? Sto e toa sto nemoze da go dobie od devojkata,sto misli deka ke go dobie od nekoja za"edna vecer".Ironijata e vo toa sto sekogas izgovorite se ama bev pijan,ama taa pocna...a nesakaat da ja izgubat devojkata.
збунетостзбунетостзбунетостзбунетостзбунетост

zatoa sto i vie zenite izneveruvate t.e. za neverstvo potrebni se dvajca   

Sega sledi komentar ...ami ako zenskata e slobodna toa ne e neverstvo :) ...hehe ako e slobodna nikogas ne se vpusta vo seks na eks toa go pravat devojki vo vrska ..slobodnite curi e potesko da gi legnes...trust me ;)
nikoj ne veli deka zeni ne izneveruvaat...ama si ima poseban tema zs oni izneveruvaat...
ovde  komentirame za ovie drugiveнамигнувањенамигнување 
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 10:54
Izneveruvam samo vo mislite i na forum...u stvari i koja e razlikata ?
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 21:17
Zasto izneveruvaat mazite?.........Pa ni tie samite ne znaat,a ne pa nie.Tesko deka ke se najde odgovorot na ova prasanje.Ima i slu4aevi koga maskoto MNOGU si ja saka devojkata pa pak ja vara i obratno.Aj sea najdi im NZS?
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 23:23
Originally posted by nikita nikita напиша:

Zasto izneveruvaat mazite?.........Pa ni tie samite ne znaat,a ne pa nie.Tesko deka ke se najde odgovorot na ova prasanje.Ima i slu4aevi koga maskoto MNOGU si ja saka devojkata pa pak ja vara i obratno.Aj sea najdi im NZS?

nema vrska samo muabeti ni vadat
http://www.treklens.com/members/taftabit/
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 00:12
Taka e ,moze i obratno!!!
Eve ja gi sakam site zeni a gi izneveruvam samo so edna!!!!!
Кон врв
Sveto Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sveto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 14:10
sakame da vidime kakovo e cuvstvoto da izneveris, no nikogas ne sme uspeale, i zatoa seuste izneveruvame, i verojatnouste dolgo ke go pravime toa...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 22:17
Originally posted by Sveto Sveto напиша:

sakame da vidime kakovo e cuvstvoto da izneveris, no nikogas ne sme
uspeale, i zatoa seuste izneveruvame, i verojatnouste dolgo ke go
pravime toa...
jaka prichina nema sho ziti muabetot

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 10:08
Za mazite da izneverat mora da imaat jaka picina
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 10:41
....sekoj so svoja pri4ina
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 11:14
...a picini ima mnogu
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.