|
Каде македонски бугарчиња? |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | ||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo ovoj moment, sekoj sto vadi srpski pasos pravi velepredavstvo.
drugo bi bilo srbija da e ponapredna zemja od nas, i da preku srpskiot pasos se dobiva nesto za zivot. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Готово се е кажано со ова...
Ја не сум крив што имате комплекс на пониска вредност спрема србите...т.е. се што е српско го мразите... патетичност... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TATKO MI CEL ZIVOT RABOTI VO SRBIJA I USTE E TAMU, A IMA MAKEDONSKI PASOS. AKO NEKOGAS GO SMENI LICNO KE SE ODKAZAM OD NEGO, ZOSTO TOA BI BILO PREDAVSTVO. A ZA ONIE SO BUGARSKI PASOS DA PREDAVNICI SE MEGUTOA SEUSTE MOZAT DA NAJDAT OPRAVDUVANJE VO BORBA ZA EGZISTENCIJA, MEGUTOA KOGA MAKEDONIJA KE VLEZE VO EU SEKOJ STO KE GO ZADRZI BUGARSKIOT PASOS E PREDAVNIK |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Борба за егзистенција м... марјанова... за возење скапи џипови и отварање фирми...
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најголем дел од нив се економски емигранти. Во борбата за парче леб не бираат средства. Ако треба и Македонија ќе ја продадат, но Бугарскиот пасош им е потребен.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spoko ve skoro moze ss srbski pasoshi
Samo me interesira dali togava *moon* ke otvori tema i za srbskite pasoshi 17 држави од ЕУ воведуваат визни олеснувања за Србија06.05.2008 18:59Србија доби бесплатни визи за ЕУ, но не и Македонија. Се очекува потег од Брисел, затоа што ова е очигледно политичка одлука, Србија да добие уште еден силен сигнал за поддршка на демократската проевропска иднина, односно проевропските партии на изборите во недела. Франција објави дека 17 европски земји се согласиле за бесплатни визи за граѓаните на Србија, потег кој недвосмислено ја покажува европската неподготвеност да работи на олеснување на одлуката на српските гласачи, кои бираат помеѓу Радикалниот национализам, противење на европската иднина, дури и заканувања да се поништи договорот за стабилизација и асоцијација, потпишан од Борис Тадиќ, која е втората опција за Србија, за која копнее проевропска Србија, како и Унијата. Всушност, на Србија и беше даден приоритет пред Македонија и за дијалогот за укинување на визите во јануари, иако биометриските пасоши не беа воведени. Потег темпиран токму пред српските претседателски избори, на кои подоцна победи токму Тадиќ. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде сега Кирца јас и ти по Српски пасоши да идеме... Не за друго туку како кажа ти... за парче леб, ајмо... |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kirca ima leb i za tebe, ama porado bi go frlil vo kanta otkolku da go dadam na srboslavec...
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez galje bidi si... |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не дека ми фалат, ама како да ги нема веќе б’лгарето на форумов. Едно време многу се беа намножиле, ги имаше по пет-шест во една стаја. Што ќе е работава, да не отидоа сите на гастарбајт во тоа европата, па заборавија на корените си?
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На к*рс се...учат јазик...македонски...се вракаат кон корените... |
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne im se meshajte vo biznis.I ne e tocno deka ne se tuka.Tie samo spokojno si sedat i si posmatraat,a koga ke dojde vreme op-tuka se i se prodolzuva po staro.Neli e taka be bugarcinja
Изменето од moira - 28.Јуни.2008 во 21:32 |
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш така бабче
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |