|
Најпознати филмски реплики и цитати |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 44> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sophia: All my life I had to fight. I had to fight my daddy. I had to fight my uncles. I had to fight my brothers. A girl child ain't safe in a family of men, but I ain't never thought I'd have to fight in my own house!
Sophia: I love Harpo, God knows I do. But I'll kill him dead 'fo I let him beat me. Celie: I'm poor, black, I might even be ugly, but dear God, I'm here. I'm here. |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKNA NOVA 69-ta
...Metodija Jovanovski: "ABE...PRIZNAJ PIZDA TI MATERINA...PRIZNAAAAAJ" ...Kili: ''PICHKA TI MATERINA...KLOSHARU OFUCAN" |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram doriangray, i da filmot e odlichen i mnoogu tazen
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исус: "Тоа што јас би ти го кажал телевизија нема да го пушти!" Мајсторот: "Ама се ќе ти пуштам Исусе, се... и тоа во живо... жими мајка!" |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JACK SPARROW: I'm dishonest, and a dishonest man you can always trust to be dishonest... Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly... stupid. |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cajkanot: Zumb...Kato onoa cveteto li zumbul?
Trendafil: Da. Cajkanot: A gospozata e? Trendafil: Nejzina kerka, moja sopruga. Cajkanot: Pitah te za imeto, be! Trendafil: Ruza. Cajkanot: Ssto kako cvetot? Trendafil: Kako roza da. Cajkanot: A vie ste? Tre: Trendafil Caj: Ssto... Tre: Ssto! Caj: Vaseto prezime? Tre: Trendafilovo Caj: Dobre VIE SI ZNAETE! zumbula:Toa e znak deka ti ke izodis golem pat, pat koj nema da te ostavi nepromenet Trendafil: A ke ostanam li ziv? Zumbula: I smrtta e promena. Trendafil: More nosi se u pizdu materinu. Изменето од IQ - 05.Мај.2008 во 03:03 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој си го избриша газот со Кришна?-Џипси Меџик
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Б..б...б..бекни бе нешто,ќе ми снема лента!-Тетовирање.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Mislam deka e ova pocetok na edno dolgo prijatelstvo" - u milion filmovi...megu koi i Kazablanka
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grey's anatomy
Dr. Miranda Bailey: Now!!! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cleo,...cleo,...cleopatra,...what have you done?!
benny hill,..... vo edna negova epizoda. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инспекторот: А бе не те прашав..... Старине твои удираат уште рецки на рабушот? Падавичар: А? Инспекторот: Не гледаш??? Тиии...!!!! Падавичар: Па, стариот мој има 6 банки, а на мама сигурно веќе не и е гајле за тоа... гајле за тоа! Инспекторот: Вистина??? А кога машко не и е гајле??? Падавичар:Па откога и го извадија туморот! Инспекторот: Од кога те извадија тебе, бедо една.... види се каков си... ми го расипа денот... не ќе можам да јадам... Ајде бегај .. мрш мрш!!! ТЕТОВИРАЊЕ (на памет го знам) |
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Begaj be so to k*rO ...... "TETOVIRANJE"
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |