|
Заробени во времето ???? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ми е јасно зашто сум ја отворила темава...
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во животот многу нешта треба да се усогласат меѓу партнерите. Некои можеби не мора да работат или да учат цел живот или да патуваат за да заработат, ама поголем дел од луѓето мораат.Величината на љубовниците е да ги надминат овие т.н пречки.
А што се случува па тек деца кога ќе се изродат? Мораме да сфатиме сите, несебично да даруваме љубов и разбирање дури и кога тоа се чини дека е бескорисно. Да не забегуваме само во екстреми, како на пр.тотално фриковски одадени луѓе на работата. Тие се обично големи особењаци и се сингл поголем дел од животот. Ако егзистенцијата и иднината зависат од сите тие жртви и откажување од времето поминато заедно, едноставно е неминовно искуство, без разлика дали се работи за дечко и девојка или маж и жена. Сите сакаат да бидат нон-стоп заедно и да се гушкаат, љубат и сексаат, ама реалноста за жал не е таква. Се може да биде добро доколку се отворени еден спрема друг и разговараат за работата, ако се крие, таи или заштитува партнерот-нема ефект. Изменето од GlenKlouz - 02.Мај.2008 во 23:05 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за се мора да се има лимит. јас потполно те сваќам ама од лично мое искуство како е да се расте со родители „заробени меѓу времето„ не ми е баш мило за тоа. од друга страна пак...ако не се заробени ке седат дома и финансиите ке ни извираат од чешма? -нормално дека не. некако денес не може да се најде средина. знам по себеси .
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na kraj ja oterav u p.... m.... I sea mi e krivo... Sto ne go napraviv toa porano...!!!! Изменето од којсумјас - 03.Мај.2008 во 20:04 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nema vreme, fakas druga isto taka so obvrski, pa treta i ke imas moznost na site tri da im se najdes oti oni i ne baraat mnogu vnimanie zatoa sto nemaat vreme, a ti imas oti si klosarce
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vreme sekogas ima, samo prasanje e dali ke go iskoristime mudro..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja zena treba vremeto cvrsto da go drzi pod kontrola kako ...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како...знаеме што
држам под контрола, но има одреден период кога навистина не можам да држам уствари обврските се навистина со максимално зголемен обем. тогаш ми треба само да ме сватат, дека се борам за нешто што веке 3 год го градам и дека веке 1 месец го имам тоа, но морам да продолжам да се борам за да го задржам. ако некој ме сакал претходно, ке ме сака и сега, ке ме сака и понатаму...без разлика на моите обврски и нивниот обем. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |