IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Месото е убиство !!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Месото е убиство !!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:18
Не мисли дека можеби грешиш, туку прифати дека грешиш и друг пат доколку се повикуваш на било што информирај се, особено кога наведуваш нешто од Светото Писмо.

Во Светотот Писмо никаде не се споменува крвна жртва, напротив, крвната жртвува Исус Хрисотос ја осудува и дава заповед повеке да не се применува.

Инаку жртвувањето животни за одредено верски цели се срекава да, во Стариот Завет, но со Новиот Завет се укинува.

И во право е којсумјас кога ти објаснува дека жртвувањето животни за одредено верски цели-к*рбанот е пагански обичај.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:24
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

k*rbanot ne e hristijanski obicaj, James!!
Toa se paganski obicai,
za zal kaj nas seuste se praktikuvaat,
a crkvata manje vise molci
i si glea nejzina rabota..!!!!!

Простете за дигресијата...само реплика на согласност со којсумјас.
Сетете се на громовите во котлињата со јагниња во манастирот “Св. Јоакин Осоговски“ пред десеттина години, кои одзедоа и човечки животи...
А црквата молчи и молчи...
к*рБАНОТ НЕ Е ХРИСТИЈАНСКИ ОБИЧАЈ ЗАШТО ЗА НАС ЕДНАШ СЕ ПРИНЕСЕ ХРИСТОС.

Се извинувам за ова ама морав...бре...како макара да ме влече некоја за овие темиголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од maria_magdalena - 02.Мај.2008 во 00:24
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:28

Сакаш да ти кажам јас зошто удри гром у котлите???!!!

(извинете стварно е ова надвор од тема)

Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:42
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:31
sakam james jas
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:32
Затоа и се извинив, ама гледам други пред мене појаснија за к*рбанот а јас....јас само... наведов пример....Е зошто де ај кажи?
Сега, може си удрил така, случајно, како лист од дрво што може да падне врз глава, а може и намерно...голема%20насмевка

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:34

Originally posted by anakin anakin напиша:

sakam james jas

Па знам дека ти единствено ќе се сложиш со мене, другиве сега ќе ми се нафрлат како волци!

Зашто беше облачно и дека имаше голема концентрација на бакар на мал простор. Па каде да удри громот - у коприва???

Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:43
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:34
Originally posted by james dean james dean напиша:

James, povtrono ke ja otvorime temata,
ima li mesto za tvorecot...!!!!!

Ke ne brisat, off topic..!!!

P.S. Za gromot u redu e, ne sum slusnal dodusa,
ama veruvam deka e toa sto kazuvas...!!!

Изменето од којсумјас - 02.Мај.2008 во 00:36
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:35
grom neudara dva pati na isto mesto--- SLADEголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:35
vo biblijata pisuva: "NE UBIVAJ!", a ne NE UBIVAJ LUGJE, kratko i jasno

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:36

Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Originally posted by james dean james dean напиша:

James, povtrono ke ja otvorime temata,ima li mesto za tvorecot...!!!!!Ke ne brisat, off topic..!!!

Има место, Којсумјас, не се секирај.... само прашање е каде... во универзумот или во мултиверзумот или пак надвор и од двата!

Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:38
Originally posted by IQ IQ напиша:

lele konciznaaaaaaaaaaaaaaaaaaизненадување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:38

А тоа за паганските обичаи, реков дека е најголема глупост... не знам што треба друго да кажам за да бидам разбран!

Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:40

Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

lele konciznaaaaaaaaaaaaaaaaaaизненадување

Концизноста и е врлина! Не ја предизвикувај, ќе извади сега некој текст у два тома!

Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:44
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:41
ne be sho pa vie, ne dokazuvam nishto samo si kazuvam so imam prochitano

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,221 секунди.