|
Месото е убиство !!! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мисли дека можеби грешиш, туку прифати дека грешиш и друг пат доколку се повикуваш на било што информирај се, особено кога наведуваш нешто од Светото Писмо.
Во Светотот Писмо никаде не се споменува крвна жртва, напротив, крвната жртвува Исус Хрисотос ја осудува и дава заповед повеке да не се применува. Инаку жртвувањето животни за одредено верски цели се срекава да, во Стариот Завет, но со Новиот Завет се укинува. И во право е којсумјас кога ти објаснува дека жртвувањето животни за одредено верски цели-к*рбанот е пагански обичај. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Простете за дигресијата...само реплика на согласност со којсумјас. Сетете се на громовите во котлињата со јагниња во манастирот “Св. Јоакин Осоговски“ пред десеттина години, кои одзедоа и човечки животи... А црквата молчи и молчи... к*рБАНОТ НЕ Е ХРИСТИЈАНСКИ ОБИЧАЈ ЗАШТО ЗА НАС ЕДНАШ СЕ ПРИНЕСЕ ХРИСТОС. Се извинувам за ова ама морав...бре...како макара да ме влече некоја за овие теми Изменето од maria_magdalena - 02.Мај.2008 во 00:24 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакаш да ти кажам јас зошто удри гром у котлите???!!! (извинете стварно е ова надвор од тема) Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:42 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam james jas
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа и се извинив, ама гледам други пред мене појаснија за к*рбанот а јас....јас само... наведов пример....Е зошто де ај кажи?
Сега, може си удрил така, случајно, како лист од дрво што може да падне врз глава, а може и намерно... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па знам дека ти единствено ќе се сложиш со мене, другиве сега ќе ми се нафрлат како волци! Зашто беше облачно и дека имаше голема концентрација на бакар на мал простор. Па каде да удри громот - у коприва??? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:43 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
James, povtrono ke ja otvorime temata, ima li mesto za tvorecot...!!!!! Ke ne brisat, off topic..!!! P.S. Za gromot u redu e, ne sum slusnal dodusa, ama veruvam deka e toa sto kazuvas...!!! Изменето од којсумјас - 02.Мај.2008 во 00:36 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grom neudara dva pati na isto mesto--- SLADE
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo biblijata pisuva: "NE UBIVAJ!", a ne NE UBIVAJ LUGJE, kratko i jasno
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има место, Којсумјас, не се секирај.... само прашање е каде... во универзумот или во мултиверзумот или пак надвор и од двата! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:43 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele konciznaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А тоа за паганските обичаи, реков дека е најголема глупост... не знам што треба друго да кажам за да бидам разбран! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:44 |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Концизноста и е врлина! Не ја предизвикувај, ќе извади сега некој текст у два тома! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:44 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be sho pa vie, ne dokazuvam nishto samo si kazuvam so imam prochitano
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |