IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Расизам, нацизам, фашизам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Расизам, нацизам, фашизам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
Автор
Порака
sonce16 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sonce16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 23:58
Pa sto ne gi objavis tie tvoi geni neli gi imas dadeno sto mlatis slama daj gi. Zosto se tolku osetlivi.A mojot narod nemase pristap . Samo eden zamina i go vratija velejki mu gotovo e gospodine zavrseno .
Duri bese i ismean poradi nivna kultura.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 23:58
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sonce16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:01
Ostavi go Tose Vlasite se nad 70% so malku potemen ten .
No i tie se od damnina na ovie prostori da ne zaboravi pred vas mnogu.
Кон врв
naemnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2006
Поени: 658
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:03
Originally posted by sonce16 sonce16 напиша:

Pa sto ne gi objavis tie tvoi geni neli gi imas dadeno sto mlatis slama daj gi. Zosto se tolku osetlivi.A mojot narod nemase pristap . Samo eden zamina i go vratija velejki mu gotovo e gospodine zavrseno .

Oshe ednshka za slepci kao tebe: KOJ E TAJ TVOJ NAROD???

SE SMETASH DEKA SI NEKOJ ANTICHKI VLAV, SHO E SEGA GRKOMAN, ILI ?? OTI MISLESH DEKA SI GRK, ZATOA LI SI ANTICHKI???

A ZA MOJTE GENI, KAZHA TI, PRATI TVOJTE PREKU LICHNA PORAKA, I KE SPOREDUVAME. TOA NE E ZA NA FORUMI....

I PREKINI SO HEROINOT, DOSTA PUKASHE VENI, TVOJTA SKAPOCENA ANTICHKA KRV JA TROVISH намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:05

Ostavi go Tose Vlasite se nad 70% so malku potemen ten .
No i tie se od damnina na ovie prostori da ne zaboravi pred vas mnogu.

Koj sa tie Nas, koj sa Tie Vas????

AJDE DOKAZHI MI DEKA IMALO ANTICHKI VLAV??????

ILI MOZHEBI NEKOJ ANTICHKI CINCAR???

POKAZHI DEKA STE BILE DALEKU PRED NAS!!!

A NE SAMO SPEMIRASH

KOMSHIJATAMI KOJ E VLAV SIGURNO KE SE SRAME OD TEBE!!!!

Изменето од naemnik - 02.Мај.2008 во 00:06
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sonce16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:13
Originally posted by naemnik naemnik напиша:

Oshe ednshka za slepci kao tebe: KOJ E TAJ TVOJ NAROD???SE SMETASH DEKA SI NEKOJ ANTICHKI VLAV, SHO E SEGA GRKOMAN, ILI ?? OTI MISLESH DEKA SI GRK, ZATOA LI SI ANTICHKI???A ZA MOJTE GENI, KAZHA TI, PRATI TVOJTE PREKU LICHNA PORAKA, I KE SPOREDUVAME. TOA NE E ZA NA FORUMI....I PREKINI SO HEROINOT, DOSTA PUKASHE VENI, TVOJTA SKAPOCENA ANTICHKA KRV JA TROVISH намигнување

Abe milo ne se nerviraj nemas potreba samo mislis javno ako koristis nekoja droga vred toa e tvoja rabota jas imam 2 deca prekrasni ( za mene ) .
Nie sme MAKEDONCI ALEKSANDROVI DECA i so vekovi se nemame izmesano so vekovi . No moite geni gi nemam provereno ali imam dadeno vetuvanje na mojot narod deka ke go dokazam toa ali ne ni pomisluvam vo Makedonija .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:19

Abe milo ne se nerviraj nemas potreba samo mislis javno ako koristis nekoja droga vred toa e tvoja rabota jas imam 2 deca prekrasni ( za mene ) .
Nie sme MAKEDONCI ALEKSANDROVI DECA i so vekovi se nemame izmesano so vekovi . No moite geni gi nemam provereno ali imam dadeno vetuvanje na mojot narod deka ke go dokazam toa ali ne ni pomisluvam vo Makedonija .

AKO SO VEKOVI SE NEMAAVTE IZMESHANO, KE BEVTE SITE KAKO KVAZIMODO, BAREM TOA TREBA DA TI E JASNO, TAKA NE LUPAJ GLUPOSTI

SINOT NA KOMSHIJATA MI VLAV, MIKO, ZEMA BUGARKA ZA ZHENA I FALA BOGU IMAT UBAVO DETENCE, DA BESHE NE MESHAN, KE BESHE DETTO SO DVE GLAVI I PET JAZIKAголема%20насмевка

ALEKSANDAR "VLAVOT GOLEM

AJ NA ZDRAVJE SEGA VIDE SE........

A ZA NE MESHANJETO KAZHUVA KOLKU TI SI CHIST, SE TI VERUVAME.

AJ TERAJ TAM SO HEROINO I NEM DA GI PUMPASH I TVOJTE DECA SO NEGO, TOA NE E ZDRAVO, POGLEDNI SE KAKO HALUCIONIRASH

Изменето од naemnik - 02.Мај.2008 во 00:24
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sonce16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:24
Vo mojot narod od pamtivek ostanala edna narodana poslovica - sprema vera i vecera - nasite i den denes se podelani na pleminja ostanalo od pred 70 generacii.
A verata nasa pravoslavna ne ja unisti nieden narod nitu pak nekoj ke ja unisti , edinstveno sto seuste opstojuvame taa ne nrani . Prvite pravoslavni crki se nasi i prviot narod sto go ima prifateno pravoslavieto koe se osniva vo prviot vek sme nie.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:27

Vo mojot narod od pamtivek ostanala edna narodana poslovica - sprema vera i vecera - nasite i den denes se podelani na pleminja ostanalo od pred 70 generacii.
A verata nasa pravoslavna ne ja unisti nieden narod nitu pak nekoj ke ja unisti , edinstveno sto seuste opstojuvame taa ne nrani . Prvite pravoslavni crki se nasi i prviot narod sto go ima prifateno pravoslavieto koe se osniva vo prviot vek sme nie.

AJDE, VERATA E EDNA RABOTA, I NEM NOLGU DA SE KITISH SO NEJA, I NIE SME PRAVOSLAVNI I HRISTIJANI.

I AJ POKAZHI DEKA U BIBLIJATA PISHE DEKA PRVIOT SHO JA PRIFATIL VERATA HRISTOVA E VLAV???

A NE SAMO PRAZNI ZBOROVI!!!!!!

ALEKSANDAR VLAVOT GOLEM намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sonce16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:29
Ne mi jasno sto sakas da kazes deka sum Vlav eli deka vie ste Vlav.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sonce16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:31
Gospodine pred da dojdat juzno sloveni dali postoele crkvi i koj e toj narod sto ziveal tuka da ne isceznale vo vozduh.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:36
Точно така господине,пред да дојдат римјаните тука постоел народ тој не испарил никаденамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:36

Ne mi jasno sto sakas da kazes deka sum Vlav eli deka vie ste Vlav.

BATKA POSLEDEN PAT KE TE PITAM,

DEFINIRAJ KOJ SA TOA VIE, A KOJ SA TOA NAS?

I KAKO SHO RAZBRAV, TI SI VLA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naemnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 00:39

Gospodine pred da dojdat juzno sloveni dali postoele crkvi i koj e toj narod sto ziveal tuka da ne isceznale vo vozduh.

A PRED DA POCHNESH DA ZBORESH ZA JUZHNI SLOVENI, DA DEFINIRASHE SHO E TOA, SE JADE SE PIJE, SE MACHKA NA LEB.

TAKVO NESHO KAKO SLOVEN ILI NEKOJ VID NAROD NEMA. TOA TI E KAKO DUH, SEGA GO VIDESH SEGA NE GO VIDESH.

JAS SUM MAKEDONEC, I SIGURNO MOJTE PREDCI NE SA ISPARILE NIKADE.

I POSLEM TVOJTO PONASHANJE KAKO SELJAK, NEM SEGA DA MI DOAGJASH SO GOSPODINE.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,922 секунди.