|
Хаос |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar postoi nesto drugo sem haos i koga se obiduvas da dofatis ona sto ti pri raka ? Nesto kako sedis vrteleska so ispruzeni race i nekogas fatis nekoja para, nekoja cicka, gz, a ponekogas iako so najdobri nameri se fatis za ...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored teorijta na haos, ako pomegu sto ...ki, se fatis za eden ... to ti e samo dokaz deka teorijata funkcionira!!! Eve jas cel zivot taka proagam, a si mislev toa e baksuz, ama ne bilo taka!!!!! I posle mi bese drago sto cel zivot sum pridonesuval vo razvoja na naukata, iako ne sum znael!!!! I sea koa treba nesto po nekoja slucajnost da biram, ic ne se mislam, posto kaj da e, ne 100, miloin da se ja za ... ke se fatam!!!! Изменето од којсумјас - 21.Април.2008 во 18:45 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e definitiven haos...ja uopste neam pojma kako i dojdov na forumov...nitu nekoj mi kaza, nitu nekoj mi go preporaca...
Изменето од zbunet - 22.Април.2008 во 12:20 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Redot e zadovolstvo za razumot, no haosot e slast za fantazijata!"..
Pol Klodel
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haosot mora da postoi,od nego proizleguvaat site idei,slucuvanja,koincidencii...sto koga se bi bilo vo nekoj red i kontrola,togas se bi bilo predvidlivo,a nie bi izgledale kako nekoi programirani roboti.
Se naviknav da go sakam i da ziveam vo haosot,toj mi dava cuvstvo deka sum ziva! |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум патолошки случај на екстремна педантерија,сепак повеќе го сакам редот од хаосот.Средени мисли,средени предмети и воопшто не се чувствувам помалку жива.
Хаосот дополнително ми предизвикува и непотребна нервоза. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
masata vo mojata soba mi e sekogash haos, takva mi se dopagja oti mozam polesno da se snajdam i ne se trudam chesto da ja sreduvam ama moram koga mi doagjaat gosti, da ima kede da go stavam kafeto
haos po doma ponekogash mi sozdava negativna energija ama ne mi prechi neshto posebno... povekje sakam da imam harmonija vo glavata odkolku vo sobata, zatoa mnogu pochesto sreduvam misli i chuvstva otkolku soba |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека описот под аватарот кажува доволно .
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nauciv nekako da ziveam so haos okolu mene, ama nikako ne mozam da podnesam haos vo mene...
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sekogas haosot e los.. od nego mozat da proizlezat najubavite raboti.. sepak loso e dokolku haosot e emotiven
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мене владее хаос и полека сите нешта ги средувам и ги оставам секое во своето катче...
А за собата... ај подобро да не коментирам |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAOTICHNA SUM KOGA TREBA DA SE PAKUVAM
ZA PAT.NO,...KOGA TAMU KADE KE ODAM MI PRITREBA NESHTO I SI GO NAJDAM VO KUFEROT...SI VIKAM... SHTO UBAVO E KOGA SI HAOTICHEN |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haosot si postoi sekade okolu nas,prinudeni sme da ziveeme vo haos,zatoa ne treba da se trudime da go sredime,tuku da se prilagodime vo nego
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U posledno vreme gakite naopacki gi oblekuvam i gleam maleri ic ne me fakaat edina mana e so posle ne mozam da i objasnam na mojata sakana zosto mi se takvi
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |