Хаос
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Филозофија и психологиjа
Опис на форумот: „Разно“ ама на повисоко ниво
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=13324
Датум на принтање: 07.Февруари.2025 во 12:38 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Хаос
Постирано од: Анастеа
Наслов: Хаос
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 14:34
Vie i haosot..
Ziveete li vo haos (haos vo mislite, haos vo cuvstvata, haos vo domot, haos nasekade okolu vas...)?
Go podnesuvate li vasiot haos, se spravuvate li nekako so seopstiot haos na denesnicata, uspevate li nekade da se pronajdete megu site tie luge sto neprestajno nekade trcaat kako muvi bez glavi..
Ili se gledate napikani tamu vo nekoe kose, zbuneti, paralizirani..
...dodeka se cudite kade ste, zosto ste i sto ste..
...zosto e siot toj haos okolu vas...
...od kade doaga haosot vo vasata glava...
...za haosot vo domot veke znaeme od kade doaga...
Se trudite li sekogas da gi podredite rabotite okolu vas (i vo vas) kako vo apteka,da ja drzite kontrolata vo svoi race, zatoa sto vi smeta neredot...
Ili uspevate sekogas da go izvlecete maksimumot, da go pronajdete sekogas i sekade ona sto go barate (i pritoa popat da ne se izgubite samite sebesi vo haosot)?...
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
|
Коментари:
Постирано од: Monuska
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 16:03
Кога сите трчаат наоколку како муви без глави имам чувство дека секој си ја тера својата работа, својот живот и тоа ми годи на некој начин. Тогаш и јас се фокусирам на моите цели па успевам да се снајдам во хаосот. Но постојат моменти, кога едноставно мислам дека немам контрола врз ништо и одеднаш се претворам во control freak но брзо ми минува, сфаќам дека сето тоа не ми е потребно. Мислам дека најмногу најблиските ми помагаат да не изгубам правец и да се снајдам во хаосот.
------------- Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
Постирано од: maria_magdalena
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 18:29
Па каков е тој живот, ве молам без трунка хаос? Мора ли се да биде онака по некој утврден редослед, ред, правила, со други зборови, не претеруваме ли сите ние сакајќи се да ни биде под контрола? Па ако е се под контрола, нема да биде интересно
Да живее хаосот!!!
------------- МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 20:08
...haoooos...kujna polna sadovi... kuka polna gosti...edni dojdi drugi ojdi... kup alishta za peglanje... iiii...zemi si kafe... sedni si na forumov... ic (ash) haooos...
|
Постирано од: apce
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 21:09
auuu,dosega ne sum ni razmisluvala deka ziveam vo haos
------------- apce
|
Постирано од: mamma
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 22:00
Imam samo haotichni misli...duri i filmovi snimam... drugoto(kukjata,okolinata)...e pod konec.
------------- http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 22:24
...filmovi...sakash... romanticni...drami...trileri... kaubojski...tocno vo pladne kaj OK koralot... da gi snimav vistinski... ko onoj stiven ke bev... vaka samo vo mislite.... pa pocnav i glavata da ja podmrdnuvam... pa so race da mavtam....
|
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 22:30
Abe...snimam...trileri...upm...nauchna fantastika...Ptici2...se,se...
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 22:34
mamma напиша:
Abe...snimam...trileri...upm...nauchna fantastika...Ptici2...se,se...
|
...mene neshto vo posledno vreme mi se vrti ....onoj.. kako li se vikashe... moja mama e ubiec... so onaa shto gi ubivashe site...utepaj me ako znam kako se vikashe...
|
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 22:38
...slushaj,...a da prestanesh da snimash...nekoe vreme.. onaka de,...za da ne se zamoruvash...ne drugo...
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 22:42
...e aj kazi shto da "snimam" dodeka mijam sadovi... minuvam so pravosmukalka...probav so muzika... po ko ke se razvrtam... stazata vo kujna pola mokra... a pocna neshto i kicma da me boli... od vrtenjeto... vaka misli...snimaj... mrdaj so glava... stiskaj zabi... opcuj... eeeeheee...
|
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 23:00
Pa uste i 2 mali gremlincinja koga ke te zavleckaat za nogavici...jas u kujna i oni so mene...jas so pravosmulkata oni po mene...jas u WC oni do mene...a be ti se ide kosata da si ja iskubes..ednoto ga ranis na drugoto gazot mu go brises...po zidovite flomasteri i penkala...po podot uste treva ne niknala...a be ako ova ne e haos...togas kazete mi sto e..ama ko ke si sednam na ova stolcevo...eheeeee...mozam i da zaspam na nego...
|
Постирано од: RUSHKA
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 23:34
Haosot me drzi vo edno parce...vo polna koncentracija, odednas rabotam po dve , tri raboti, se slucuva toa mnogu cesto.I da nema haos jas go sozdavam.Sto se odnesuva za haos vo mislite ,go ima ponekogas no go smiruvam po princip edno po edno.Haosot e za mene predizvik, mnoguuuu raota za sreduvanje, koga ke se iznarabotam pa i od toa da izleze nesto , e togas e cuvstvoto na ispolnetost.A koga ke me umori haosot jas si dozvoluvam da pravam sto sakam, se isklucuvam od se i togas e moeto vreme.....posle pak vo haosot nazad.
------------- 4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
Постирано од: seka
Датум на внесување: 21.Април.2008 во 14:16
mamma напиша:
Imam samo haotichni misli...duri i filmovi snimam...drugoto(kukjata,okolinata)...e pod konec.
|
kolku mi e ova poznato ... no jas ne bi rekla daka se haoticni, ednostavo drugacie mislam
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 21.Април.2008 во 17:05
Zar postoi nesto drugo sem haos i koga se obiduvas da dofatis ona sto ti pri raka ? Nesto kako sedis vrteleska so ispruzeni race i nekogas fatis nekoja para, nekoja cicka, gz, a ponekogas iako so najdobri nameri se fatis za ...
|
Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 21.Април.2008 во 18:44
zbunet напиша:
Zar postoi nesto drugo sem haos i koga se obiduvas da dofatis ona sto ti pri raka ? Nesto kako sedis vrteleska so ispruzeni race i nekogas fatis nekoja para, nekoja cicka, gz, a ponekogas iako so najdobri nameri se fatis za ... |
Spored teorijta na haos,
ako pomegu sto ...ki, se fatis za eden ...
to ti e samo dokaz deka teorijata funkcionira!!!
Eve jas cel zivot taka proagam,
a si mislev toa e baksuz,
ama ne bilo taka!!!!!
I posle mi bese drago sto cel zivot sum pridonesuval
vo razvoja na naukata, iako ne sum znael!!!!
I sea koa treba nesto po nekoja slucajnost da biram,
ic ne se mislam, posto kaj da e,
ne 100, miloin da se
ja za ... ke se fatam!!!!
|
Датум на внесување: 22.Април.2008 во 12:19
Zivotot e definitiven haos...ja uopste neam pojma kako i dojdov na forumov...nitu nekoj mi kaza, nitu nekoj mi go preporaca...
|
Датум на внесување: 29.Април.2008 во 15:32
"Redot e zadovolstvo za razumot, no haosot e slast za fantazijata!"..
Pol Klodel
|
Постирано од: fragola
Датум на внесување: 01.Јуни.2008 во 19:38
Haosot mora da postoi,od nego proizleguvaat site idei,slucuvanja,koincidencii...sto koga se bi bilo vo nekoj red i kontrola,togas se bi bilo predvidlivo,a nie bi izgledale kako nekoi programirani roboti.
Se naviknav da go sakam i da ziveam vo haosot,toj mi dava cuvstvo deka sum ziva!
------------- I get enough exercise...just pushing my luck.
|
Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 01.Јуни.2008 во 21:46
Не сум патолошки случај на екстремна педантерија,сепак повеќе го сакам редот од хаосот.Средени мисли,средени предмети и воопшто не се чувствувам помалку жива.
Хаосот дополнително ми предизвикува и непотребна нервоза.
------------- Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша
|
Постирано од: IQ
Датум на внесување: 02.Јуни.2008 во 02:47
masata vo mojata soba mi e sekogash haos, takva mi se dopagja oti mozam polesno da se snajdam i ne se trudam chesto da ja sreduvam ama moram koga mi doagjaat gosti, da ima kede da go stavam kafeto
haos po doma ponekogash mi sozdava negativna energija ama ne mi prechi neshto posebno...
povekje sakam da imam harmonija vo glavata odkolku vo sobata, zatoa mnogu pochesto sreduvam misli i chuvstva otkolku soba
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: doriangray
Датум на внесување: 02.Јуни.2008 во 03:31
Мислам дека описот под аватарот кажува доволно .
------------- Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
|
Датум на внесување: 03.Јуни.2008 во 02:00
Se nauciv nekako da ziveam so haos okolu mene, ama nikako ne mozam da podnesam haos vo mene...
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
|
Постирано од: hanna4ever
Датум на внесување: 03.Јуни.2008 во 23:06
Ne sekogas haosot e los.. od nego mozat da proizlezat najubavite raboti.. sepak loso e dokolku haosot e emotiven
|
Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 04.Јуни.2008 во 12:20
Во мене владее хаос и полека сите нешта ги средувам и ги оставам секое во своето катче...
А за собата... ај подобро да не коментирам
------------- Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
Датум на внесување: 26.Јуни.2008 во 12:18
HAOTICHNA SUM KOGA TREBA DA SE PAKUVAM ZA PAT.NO,...KOGA TAMU KADE KE ODAM MI PRITREBA NESHTO I SI GO NAJDAM VO KUFEROT...SI VIKAM... SHTO UBAVO E KOGA SI HAOTICHEN
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Датум на внесување: 26.Јуни.2008 во 14:33
Haosot si postoi sekade okolu nas,prinudeni sme da ziveeme vo haos,zatoa ne treba da se trudime da go sredime,tuku da se prilagodime vo nego
|
Датум на внесување: 26.Јуни.2008 во 15:27
U posledno vreme gakite naopacki gi oblekuvam i gleam maleri ic ne me fakaat edina mana e so posle ne mozam da i objasnam na mojata sakana zosto mi se takvi
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 26.Јуни.2008 во 15:30
требало Хаос да ме крстат
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Постирано од: ARABELA
Датум на внесување: 27.Јуни.2008 во 13:27
anastea напиша:
<FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=2>Pa uste i 2 mali gremlincinja koga ke te zavleckaat za nogavici...jas u kujna i oni so mene...jas so pravosmulkata oni po mene...jas u WC oni do mene...a be ti se ide kosata da si ja iskubes..ednoto ga ranis na drugoto gazot mu go brises...po zidovite flomasteri i penkala...po podot uste treva ne niknala...a be ako ova ne e haos...togas kazete mi sto e..ama ko ke si sednam na ova stolcevo...eheeeee...mozam i da zaspam na nego... | Уф ама се најдов во сето ова,еве моментално си држам во раце едно од тие малачки слатки гњаваторчиња,а другото поголемото сака да игра игрици и ме брка од компјутерот.Насекаде околу мене играчки,растурени кревети,трошки,предмети за различна употреба и колку да средувам постојано се давам во овој домачен хаос.
|
Датум на внесување: 27.Јуни.2008 во 19:31
TOTAL CHAOS...
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 27.Јуни.2008 во 19:37
haos in laos
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Постирано од: seka
Датум на внесување: 27.Јуни.2008 во 20:37
da da, denes e haoticen den... vo mislite, custvata,razgovorite... ednostavno se
|
Постирано од: Shaxito
Датум на внесување: 28.Јуни.2008 во 02:11
Imam navika da ziveam sreden zivot. ili PAk so drugi zborovi kazano ...se slucuva da pomina DEN Pod KOntrola!...Ali Sepak Ponteresno e nekogas zivotot da Bide ispolnet so haoticni slucuvanja...Takvite denovi se Poveke od Interesni!
------------- ''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 28.Јуни.2008 во 21:28
....da, so novata postava imame ZIV HAOS...
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Датум на внесување: 28.Јуни.2008 во 23:38
Haosot predizvikan od nasata nestabilnost poradi preteruvanje so postavuvanje ideali za koi mislime deka ke ne napravat nad zivotot i negovite pravila
|
Постирано од: Messenger
Датум на внесување: 29.Јуни.2008 во 01:49
Jas ochigledno se prikluchuvam so zadocnuvanje, no sepak bi ve prashal, kade vie gledate deka svetov e vo haos?
Jas vo osnova gledam samo eden red koj dokolku ne se spoznae samo prividno dava slika na haos. Pochnete od mikrokosmosot i zavrsh*te so makrokosmosot - se se odviva spored nekoj red i spored nekakvi zakonitosti.
Pogledenete go i chovekot. Ako padnete od Mars sred Bit pazar ke bidete pod impresija deka ste vlegle vo nekoj haos kade sto lugjeto kako muvi bez glavi se dvizhat na site strani i povremeno podzastanuvaat na razlichni, najchesto kompletno nepovrzani mesta. No vo sushtina vo seto toa ima red i sekoj chovek se dvizhi ili stoi so odredena cel.
Ako sakate da dobiete ushte podobra slika za toa pojdete na zheleznichka stanica (najdobar primer za toa e onaa vo Njujork). Gledano od strana toa e najgolemiot haos vo svetov - iljadnici lugje kako mravki se dvizhat na site mozhni strani. I koga ke se slushni najava deka nekoi koloseci se smeneti, stanuva navidum ushte pogolem haos koga lugjeto pochnuvaat da go menuvaat dvizhenjeto, a se pridvizhuvaat i onie koi do togash mislele deka chekaat na praviot peron.
No siot toj haos e samo prividen i pretstavuva interpretacija bazirana vrz nashata neinformiranost i neznaenje.
------------- Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 04.Јули.2008 во 18:50
Haosot e samo posledica od neminovnoto...
A covekot se stremi kon spoznavanje na haosot..
Vselenata se stremi kon red....
A covekot go narusuva redot so svoeto postoenje...
|
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 12:17
Haosot e dvizecka sila,mirot i redot e staticnost koja ne vodi nikade.
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 14:04
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 14:06
prvo bil HAOS posle od nego nastanaa site bogovi ZEVS i kompanija
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 14:07
fragola напиша:
Haosot e dvizecka sila,mirot i redot e staticnost koja ne vodi nikade. |
Апсолутно НЕ СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТВОЈОТ СТАВ
пример земи една држава:
Ќе оди напред ако се` е хаос?
ако нема ред, мир, дисциплина, правила, закони?
Ако се` стои во место?
Хаосот е движечка сила - ДА, ама накај погрешниот правец
накај оној ДЕСТРУКТИВНИОТ
------------- You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 14:32
Mi treba Harmonija i mir , mal haos i stres mie dovolno , ne sakam ne red , kaoticnost nit pak nesigurnost, ne sum kontrol frik ama obozavam harmonija i mali nesta koj ke me iznenadaat i testiraat kolku mozam da podsredam sekojdnevie ...
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 15:16
Еднаш одамна во дебата спменав дека има многу хаос во природата- Не! ми рекоа, природата е во совршена хармонија, човекот го создава хаосот!
Епа драги луѓе, јас не сум имуна на неред, сакам ред а знам да создадам неред исто како и многу други, но мислам дека е до способноста на една личност да си го организира животот во согласност со сопствените потреби и да функционира непречено при тоа.
Кој умее-умее, кој НЕ-треба да се потруди.
Некои луѓе најдобро се снаоѓаат во хаос
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Датум на внесување: 28.Мај.2009 во 15:42
Obavezno ima cevli i patiki na sred hodnik od koi se sopnuvame. Cudno kako nikogas ne mu e smesno na sopnatiot
------------- http://jazbunet.blogspot.com/" rel="nofollow - http://jazbunet.blogspot.com/
|
Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 11:44
Haosot sekogas pobeduva.... bidejki e podobro organiziran.....
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......
|
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 14:56
Haosot samo navidum e haos za onoj koj ne e del od nego. Vprochem i haosot podlegnuva na prichino-posledichniot zakon, kako i na zakonite koi vladeat vo sistemot vo koj se odviva.
Eden primer... zamislite nekoj vonzemjanin da se teleportira vo zheleznichka stanica na nekoj golem grad. Toj kje raportira deka tamu vladee haos - lugjeto kako bez glavi se dvizhat vo site mozhni pravci. Zamislete sega da se najavi promena na kolosecite i preraspredelba na pristignuvanjeto i poagjanjeto na vozovite... "haosot" kje se zgolemi nekolkukratno.
Vo sushtina, pod prividnosta na haosot lezhi eden red i organiziranost koj e vidliv i razbirliv za onoj shto e upaten vo nego.
------------- Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 16:01
хаос = на дисхармонија - тоа е личен избор или педходно изграден т.е. наметнат став; личен или колективен... сепак постојат правила - но секогаш има исклучоци...
хаос + дисхармонија = совршенство... но тоа само гностиците го разбираат... или оние шо ...онака имаат опит за “јадење бурек“...
опитот ја определува хармонијата и дисхармонијата или редот и хаосот - тоа е индивидуално...
------------- за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 16:28
Koga nekoj kje reche "ova e haos" toa znachi "pojma nemam/me shto se sluchuva i nemam/me nikakva kontrola vrz toa shto se sluchuva".
Zamislite na ploshtad da ima nekakov protest i doagja policija da go razbie. Odenash, kako posledica od prevzemanjeto na akcijata se sluchuva "haos". Vo sushtina s'e se odviva po odreden red - policijata sledi naredba i se vpushta vo akcija spored nejzinata obuka so cel da gi razbrka demonstrantite, a ovie, sekoj za sebe, zavzemaat sigurno sklonishte spored dadenite priliki vo povlekuvanjeto pred policiskata sila.
Gledano od strana i od daleku seto toa izgleda kako besmeislena meshanica (haos), no ako se sledi sekoj chovek vo negovoto dvizhenje mozhe da se zakluchi deka se sledi prichinsko-posledichnata zakonitost vo sekoj moment i sekoj se donesuva sosem logichno i razbirlivo.
|
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 16:42
Значи слободно може да кажеме дека хаосот е ситоација определена од некоја “маса“ или колектви“ или дефинирана од “индивид“, а во принцип како суштина не постои...
зашо тоа шо за еден е хаос за друг е ред...некој во дадена ситоација се исползува од “хаосот“ - на друг тоа е на штета... тогаш//... кој од нив е во право...
секој за себе...
и некој за некого...
|
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 19:25
Ne znachi ako za nekoj neshtoto izgleda "haotichno" deka istovremeno mu e na negova shteta.
Policijata i demontstrantite gi navedov samo kako eden opshtopoznat primer, isto kako shto go navedov i onoj so zheleznichkata stanica.
Haosot ne mora da pretstavuva shteta po bilo kogo. Toj samo znachi nerazbiranje i nemozhnost na kontroliranje na nabljuduvanoto. Nishto povekje.
|
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 19:28
затоа не “постои“ хаос...
|
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 19:38
Sigurno!
|
Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 09.Декември.2009 во 20:26
Go obozavam...togas sum najkreativen
------------- “Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 10.Декември.2009 во 15:33
Imam i jas svoi haoticni denovi ....
------------- Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus!
|
Постирано од: Rebelde
Датум на внесување: 10.Јануари.2010 во 17:26
Хаосот е совршено совршенство.
Хаосот бил и останува најстариот Бог т.е. Божество кого човекот почнал да го исповедува. Многу порано од Богот на сонцето или Богот на морето. И многу бааги многу порано од монотеистичките елигии и останати бакрачи.
------------- Живот ли е, па да го опишеш!?
|
Датум на внесување: 04.Јули.2014 во 00:35
Анастеа напиша:
Se nauciv nekako da ziveam so haos okolu mene, ama nikako ne mozam da podnesam haos vo mene... |
Не само што сум почнала да го поднесувам, туку и да уживам во него. Хмммм, или напредувам или ме мрзи да си ги средувам мислите.
|
Постирано од: д4б3
Датум на внесување: 04.Јули.2014 во 00:45
хаосот е голема работа
------------- My way or Go ahead, make my day!
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 07.Јули.2014 во 00:12
Postojano sum vo haos....i toa od nishto
e toa da vidite...od glupavovo sekojdnevie i monotonive obrski jas sum vo epten strasen haos
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 08.Јули.2014 во 00:53
Од хаосот можат да произлезат прекрасни дела, само потребно е да се трудиме да ги извајаме. Ете така.
------------- Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|