IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 471472473474475 1402>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 14:57
mnogu mi e ubavo koga nema nikoj doma mnogu mi e veselo, muzika do daska!

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 15:03
Originally posted by IQ IQ напиша:

Sama doma i ne vikas drustvo?
A kafeto?
Na benzinska?
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 15:03
не е фер моторот баш Алонсо да го заебе лутиналутиналутиналутиналутинакубење%20коса плачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 15:05
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

Sama doma i ne vikas drustvo?
A kafeto?
Na benzinska?

shom sum sama doma znachi drushtvo ne mi treba, ama za tebe ke napravam iskluchok.
a za na benzinska ladno eeeee brrrrrr

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 15:10
Mila i jas sum sama
nekogas uzivam vo tisinata
ama pocesto mi e dosadno sama
mrazam da pijam sama kafe
osven ako e juni i e 05:00 a jas sum na terasa
e togas ne mi treba nikoj!

Najgolema guska za isklucokot sto bi go napravila,
isto kako da se slucilo!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 18:24
POVTORNO:)

Изменето од *moon* - 28.Април.2008 во 00:56
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 18:41
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

сакам да кажам...утре цепам за Велес,ај ко бајаги добро ке си пројдам намигнување

сакам да кажам дека бев известена,... навремено,.... од пред саат и пол,..... трепкањенамигнување само,... многу гадно си поминав по пат враќајќи се од гости,.....  и сега блујам како нездрава боленболен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 18:53
дека најдов демо снимка една од Тоше....и дека стварно ме растажи плачење...иронија....пее „време лечи се„....како да ја излечи времето болката откако го нема него.....плачење
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 20:35
dojde i veliden
Hristos voskresna :)

site da si go pominat ubavo praznikot
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:00
сакам да кажам,..... грл15 големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање во најбрз можен рок да поднесе извештај на мсн,.... голема%20насмевка фала однапред трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:02
се изнасмеав газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:42
сега ми е стварно доста!!!!!!!!!!!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:56
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

POVTORNO:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:57
чао
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 471472473474475 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,485 секунди.