![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 1402> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mnogu mi e ubavo koga nema nikoj doma
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Sama doma i ne vikas drustvo? A kafeto? Na benzinska? ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
не е фер моторот баш Алонсо да го заебе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
shom sum sama doma znachi drushtvo ne mi treba, ama za tebe ke napravam iskluchok. ![]() ![]() ![]() a za na benzinska ladno eeeee brrrrrr ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Mila i jas sum sama
![]() nekogas uzivam vo tisinata ama pocesto mi e dosadno sama ![]() mrazam da pijam sama kafe osven ako e juni i e 05:00 a jas sum na terasa ![]() e togas ne mi treba nikoj! ![]() Najgolema guska za isklucokot sto bi go napravila, isto kako da se slucilo! ![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
![]() Изменето од *moon* - 28.Април.2008 во 00:56 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам дека бев известена,... навремено,.... од пред саат и пол,..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
дека најдов демо снимка една од Тоше....и дека стварно ме растажи
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
dojde i veliden
Hristos voskresna :) site da si go pominat ubavo praznikot |
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам,..... грл15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
се изнасмеав
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
сега ми е стварно доста!!!!!!!!!!!
|
||
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
|
||
![]() |
||
|
чао
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |