|
Силата или моќта е во Нас... |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mikus!
Nikoj ne moze da te povredi doklku ti ne mu dozvolis!
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e no covek nemoze na se da misli Изменето од mikus |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku shto samote mozeme da si naneseme bolka nikoj tolku ne moze da ne povredi makar bil mac so pero.....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
silata e vo nas, hmmmm znaev deka ima nesto u mene
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima sigurno deka ima ,vo sekoj od nas ima samo treba vreme da otkrieme kolku sme mokni da go kontrolirame toa vtoro jas i kolku se mozeme da storime za nas za da imame poubav zivot!
|
|
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Mislite koisto sme gi odbrale da mislime se boi so koi ja crtame slikata na sopstveniot zivot"
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mokta e prisutna kako i pozitivnata energija treba mnogu koncentracija i jako jas za da ne te remeti vo svoite misli ili odluki deka se ke bide kako shto sakame, negativizmot za zal e mnogu pogolem kako i zavidlivosta, nepostojanosta i so tolku negativizam okolu nas gushi pa treba duplo napor za da se skoncentrirash i da go smirish deteto vo sebe koe e isplasheno od zlite sili...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot se raga samo so dva strava...strav od paganje i strav od vreva ostanatato e samo nametnat strav koj lesno moze da se kontrolira...
so malku volja i nasmevka se drugoto se unishtuva i pobeduva |
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preubavo napisano Natalija!
Fakt e deka negativnata energija e pomokna od pozitivnata,no fakt e i deka moktta na vtoroto jas koe sto go nosime site vo nas e dovolno golema da go pobedi toa zlo koe ni visi nad glava,treba mnogu golema volja,no i istrajnost!
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edna misla mila koja treba site da ja primenuvaat..mene nishto ne mi e, ako nekoj ima problem neka si prevzeme merki...Isprobana parola, zatoa i mozebi retko ispagam od kolosek i se trudam da ja pot5isnam negativnata energija od okolinata koja smeta licno na mojot duh i togash si pejam vo sebe..a oni mozat da verglaat do 101 i nazad
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznat psiholog napisa (ne go citiram do zborce)"Ne dozvoluvajte negativnata energija da vlijae vrz vas,dokolku imate osobi vo blizina koi mnogu cesto sirat negativna energija podobro e da se trgnete od niv otkolku da im dozvolite da ja gasat vasata pozitivna energija!"
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila mila...vaka zvuci cudno ..ama koga gi imam pored mene taka negativno nastroeni im se smeam vo faca i vo sebe se koncentriram i vo sebe vikam izlezete i sakam spokoj i tishina....kako zashto uspeva...mokta na podsvesta da naterash nekoj da zamolci ednostavno...zashto da place majka mi neka place majka im...
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoj slucaj tesko e i treba mnogu rabota so sebe za da mozeme tolku dobro da se koncentrirame i da postapuvame po upatstvata na osobi koi ni mislat dobro!
Mi trebase podolg period dodeka ne se odvoiv od mislata koja mi nosese samo tezina!
Dolgo vreme si povtoruvav te edno ista afirmacija koja mi pomogna da se odvojam i sega konecno da se pocuvstvuvam slobodna!
|
|
|
|
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto velite na ova:
"Nasata podsvest ne donesuva nikakvi oceni.Taa prifaka se sto ke kazeme i sozdava spored nasite veruvanja.Taa sekogas veli DA.Taa ne saka dovolno za da ni go pruzi toa sto go tvrdime.Zaradi toa nie imame izbor.Postojat bilioni i bilioni misli od koi mozeme da izbereme"
Lujza Hej
Se borite li ponekoga so svoite misli?Kade barate odgovor?Citate li knigi kako ispomos za da se otkriete samite sebe?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |