|
Ферка поради љубов! |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se tepam? Da udram nekoj sto maltretira dete ili zivotno da, mozam, zasto togas ke zbesnam i ke udram, ama za nekoj koj ne moze da se odbrani.
A za masko? Boze pazi... da se kubam, a on da me gleda? Previse sum egoist za toa. Изменето од Dana - 22.Февруари.2007 во 23:42 |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dana,
TI SI NEFER IGRAC ! |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dana e 100% fer igrac .
Pricinite za koj dana bi se stepala se opravdani
Koga nekoj ti znaci nesto za nego se tepas samo ako nekoj go napadne i vo nikoj drug slucaj . Ako deckoto te donese vo situacija da se stepas ne mu trebas ti tuku nego mu treba publicitet . Edinstven nacin da pobedis vo borba e da ne vlezes vo nea , vo momentot koga ke vlezes veke si izgubil nezavisno koj kogo istepal
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од тоа нема поголема глупост.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da se tepame dajte toa sekirata navamu
ma kakvo tepanje, sedi si na strana
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne znam sto ke se popstigne so taa ferka. Ako nekoj te saka, sam ke bide tuka do tebe.
Ebati maskoto koe ke dozvoli da se tepaat z anego...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka pobedi posliniot, so vika sestra mi podebeliot
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Мона ме изнасмеа
Иначе Дана има право |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO NE KE SE TEPAM ZA MASKO PUUUUUUU AKO ME SAKA NEMA DA DOZVOLI DA DOJDE DO KAVGA ZARADI DRUGA A NE ZA TEPACKA. NEMAM DR RABOTA PA ZA MASKO DA SE TEPAM NEKA SE TEPA ON ZA MENE ZS JAS ZA NEGO
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За машко, никогаш. А се имам степано од други причини
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e ubavo da se tepaat lugeto
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno ne........
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sansi za masko da se tepam,da pagjam na tugjo nivo,ako toj me saka nema da dozvoli da dojde do takvo nedorazbiranje!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |