|
ВЕЛИГДЕН-Радост и верба во животот |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Муџо,зарем ти преку Баклавата Го манифестираш твоето верување? Како бе викаш добра споредба!? Ај иди тркни до кај Репликата шо му ја пишав на Мистер,па ке видиш!? |
|
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Халиде, овој муџахид или се зеза, или пак не е од вашите
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека на брзина го напишал тоа,без да прошита со напишал МистерХ! МистерХ,написаш демек преку некава си Баклава се манифестирало верата во Аллах.џ.ш. |
|
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe decki od vlakno napravivte ortoma. Jas go kazav moeto razmisluvanje za veligden i adetite povrzani so nego. Baklavata ne rekov deka se pravi vo ime na religijata t.e. kako dopolnitelen del od trpezata za bajram i toa go znaat duri i ateistite. Sto mi gi vrtite tezite sega? Jas samo napisav deka e dobar toj nacin na komunikacija pomegu vernicite. Edni za vreme na veligden ni nosat jajca nie za vreme na bajram im nosime baklava i taka. Koj sto ne go doziveal ova nemoze da razbere za sto stanuva zbor. Mozebi halid ib velid ne zivee vo meshana sredina i ne me razbral so sakav da kazam. Jas dobro znam sto ni dozvoluva islamot i deka baklava ne se pravi vo ime na allah tuku za da se pocesti gostinot i familijata na denot na praznikot. ako nekade sum spomnal nesto poinaku ke ve molam da me citirate i da se ispravam. smetam i deka lugeto si veruvaat na svoj nacin i se dodeka toa se manifestira so dobri dela i vzaemno pocituvanje, toa go opravduvam. Jas ne go opravduvam onoj del koga hristijanite velat deka isus voskresnal ,i deka so toa ja pobedil smrtta zzatoa sto znam deka za taa rabota islamot ima drugi gledista i tvrdenja. Sepak ova a tema ne se odnesuva na toa i ne sakam sega da diskutiram za istoto. Im go cestitam praznikot na hristijanite zatoa sto ziveam so niv i gi pocituvam kako luge, i tuka nema nisto losho. Ako smetate deka treba poinaku togas toa e vash problem i mislenje.
Изменето од misterX - 22.Април.2008 во 20:12 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно, случајно шеткајќи по подфорумите го забележав ова.
Тема Разно/што правевте пред http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4778&PN=297А потоа, вероисповед, и ова: Тема Велигден радост и верба во животот Живо ме интересира, како пиењето текила оди во комбинација со Велигденски пост? П.С. Го обожавам форумов |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе..добро е коа човек си има пратња.... сега и во секс ке ме видиш.... П.С.Кој си ја има мувата на капата...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не гледам никаква мува, случајно си пишував и таму на Рзно, и овде, си пишувам и на секс, не гледам ништо лошо, (таму е мојот пост), но ова е забелешка во контекст на темата и не гледам ништо лошо во тоа.
Секое добро |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно така. значи јас прво и основно ако така гледаме на Лејди и велам дека сакам со неа..тоа значи јас сум бисексуалка..односно ако навистина гледаме како е јас сум хетеро ама таму се зезам...адека постам со алкохол да....првите 20тина дена а и појке постев без ..но потоа и почнав со алкохол сепак тоа не е мрсно. патем подобро да не излагаме од тема а и подобро да не се замараш толку со мене
|
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја викам да ја уапсиме пошто пиела текила |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе си поставила тема, значи дека и едно прашање/нејаснотија во контекст на истата е сосем во ред, поставено без иронија и сарказам. Мене воопшто не ми е замор да си пишувам на Вероисповед, а уште кога нешто убаво ќе ме насмее, си помислувам “навистина беше вредно времето минато овде, убаво се насмеав“ Нека те чува светецот “Ел кевсер“ Ти благодарам од срце што така убаво ме насмеа, но не само мене Уште еднаш, се најдобро од мене |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и од мене се најдобро.а за светецот..е така е коа човек не се интересирал за други работи..ама најбитно сака да научи нели? и не мое да ме чува светец кој не е од мојата вера хелоу па дур и да е светец.. поздрав
|
|
|
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам дека сите борци сме онлајн,и добро сме се наоружале.Но,се надевам дека нема да преминеме во меѓусебни препукувања,затоа апел до дамите,да го задржат епитетот за најкултурни дискутанти на форумов и да внимаваат на насловите на темите и во тој правец да ги насочуваат дискусиите.
П.С. Нели ме бидува за модератор. Изменето од Omer El Faruk - 22.Април.2008 во 23:33 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе те бидува..патем мислам дека ниту јас ниту марија магдалена нема да се препукува тука..барем за мене ова е нормален разговор...девојката си праша јас си кажав
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омер, не изигрувај Далај Лама, оди на Рзговори те очекува прашање, а јас немам намера да се препукувам со не..НИКОЈ.
П.С. Да, те бидува за модератор, имаш знаење, трпеливост и добра волја. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |