|
ВЕЛИГДЕН-Радост и верба во животот |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | ||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислеше на мене или на Халид,не те разбирам. |
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурно на мене мислела,но,Јас наместо сум го Поставил Прашањето или грешам? |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се збунив на место ти е ама се губи темава..дајте ве молам....Велигден е преубава тема..дај да не ја упропастуваме
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро Блуе,јас никако не сакам да ја Уништувам,Напротив сакам да дознаам малку повеќе за Велигден! П.с.Темавва кога ја постави,ја постави само да ја Читаме или и да Прашуваме!? |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да во ред е..ама искрено ти велам малце ми беше аут тоа со прашањето за Исус и Апостолите па затоа реков..ништо лошо... ехххх колку го сакам Велигден
|
||
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Халиде брате,не ти наредувам туку ти сугерирам да и удоволиш на блуе....префрли го постот на другата тема ,Аллах да те награди. |
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде,МистерХ,малку да те потпоравам овде јас тебе!Мислам дека тука,логикава не ти држит! Баклавата која ја спомна(мислам за Бајрам алудираш)... Немат ,ама баш никаква врска со Славенјето на Аллах.џ.ш.! Со никаква Балклава ние не го Манифестираме нашето веруванје кон Аллах.џ.ш. Нашето веруванје кон Аллах.џ.ш.го Манифестираме со Обожавање преку целиот наш живот,а не со некакви си Баклави! Ако направеме балклава,Тогаш е Ок..Но и ако не направеме Баклава..Тогаш е повторно Ок.. Што е со оној кој е Сиромав и целиот свој Живот му робуват на Аллах.џ.ш. и немат Можност да направет баклава,Според ова сега,заради тоа што немал да направет Баклава зарем е сега грешник?? а оној кој е Расипник и ниеднаш не му паднал на Сеџде на Аллах.џ.ш.(но напрвил Баклава за Бајрам)Зарем е Подобар од Оној Сиромавион кој целиот живот му робувал на Аллах.џ.ш.!? Значи и оној кој правет Баклава и оној Кој не правет Баклава,и двајцата Прославуваат Бајрам! П.с.Мислам дека алудираш на мене,за Мудроста,но јас не се правам Мудар,туку сакам да ми кажат дали тоа го правеле,Апостолите! Ако си го прочитал Постот на Блуерпиер,ке видеше дека таа таму кажува дека Првото јајце е за "Бога".. Tогаш,штом тоа го кажуват треба да даде и пасус,дали е тоа така! Пошо од кај таа знае дека е за Бога? да не и се всоноло тоа?..Сигурно..не А ние не викаме дека Баклавата е за Аллах или за Мухаммед.а.с. Туку Баклавата е за Почастување на Гостите и за нас самите! Можеби сега ке кажеш..Но и јајцата се за почастување...Да,но зошто мора да се Вапцани? Зошто не се Обични онака? Суштината на Велигден,ке ни ја Кажат Христијаните,но секако со Пасус! За да тоа им биде Веродостојно..Инаку би било рекла казала![/ Изменето од Halid ibn Velid - 22.Април.2008 во 19:07 |
||
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постеше ли? |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да..уште 4 дена
|
||
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво од тебе. Иншаллах-да даде Бог,постот да ти биде примен. |
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај,пошто Блуе го сакаш многу Велигденот да ти Удоволам и да не ти ја Распиувам темава! П.с.Брат Омере,сега еве ќе го префрлам! И вам Аллах да ве награде! Изменето од Halid ibn Velid - 22.Април.2008 во 18:24 |
||
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала
|
||
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
П.с.Молим Блуе! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |