|
BREAKING NEWS......!!! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 75> |
Автор | |||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene me potsetuva na milosevic. se pojavi od nikade, ocigledno dobro potkovan od tajnite sluzbi koi go koristat, za da donese haos i razurnuvanje vo ovoj del od balkanot.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e pa nie ne sme na nivno mesto.... nie ako ne odime na rabota eden den odma ni odbivaat hranarina... prevoz...a ako se samoraspushtime... moze i srabotenoto da ne ni go dadat... tie se na toa mesto... i lavovski se borat da si gi dobijat nesrabotenite plati... gledash kolku mu se luti na Gruevski... zoshto za ova zboruva otvoreno... rezil...pratenici .. i se e mozno... |
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma vo red e seto toa. no poentata bese deka isto 'gjubre' bi bile i ovie sto se bunat. faktot e nie sme takov narod, i ne znam sto se zalime. vsushnost, site sto ripaat, ne ripaat tolku zasto toa e nepravedno, tuku zatoa sto, kako i kaza ti, ne se na nivno mesto. |
|||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa so velis togas da ja iskoristi taa svoja iskrenost i nelicemernost pa konecno da sedne u HAg i da peee za ono sto treba da odgovara? Togas i jas bi go cenel, a za sega mozam da mu poracam samo eden vo celo, od site onie sto gi ispukaa kon makedoncite! Bujrum! Изменето од only_me - 21.Април.2008 во 22:43 |
|||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti ke kazuvas koj trebal da odi vo Hag a koj ne. Zasrami se. Namesto da se povleces i da ne komentiras za neprincipielnosti, ti uste muskuli pokazuvas.
Sto se odnesuva do liceto A.A. i te kako se moze bez nego vo ovaa drzava. Se mozese do 2001 i ke se moze i ponatamu. Istoto vazi za site onie koi ne ja cuvstvuvaat ovaa drzava za svoja i postojano plukaat po nea. Bez sekogo se moze. Изменето од moira - 22.Април.2008 во 14:11 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со престанокот на мандатот, пратениците се враќаат на претходните
работни места или пак добиваат апанажа, во износ на пратеничката плата,
во траење од една година.
Од пратениците од распуштениот собраниски состав изминативе две години, паралелно со пратеничката, хонорарно извршуваа и други функции. Токму Јаневска и Божиновска исто како и Владо Бучковски и Лазар Китановски од СДСМ, Теута Арифи од ДУИ, Агим Рамадани од ДПА, работат како универзитетски професори. Лидерот на Нова алтернатива, Ѓорѓи Оровчанец со Медицинскиот Факултет има потпишано договор за паушал. Пратеничката плата со приходите за хранарина и превоз иснесува 52.000 денари.... sepak ova e vesta na mesecot... gospodata i damite sega treba da si go pokazat vistinskoto lice... deka ne im e do benificiii, tuku do dobroto na drzavata i narodot... vaka 1000 evra... za dzabe sedenje... koj ne saka... |
|||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele luge ovde se kazuvaat biseri na smetka na siptarskite politicari...hahahhahha da se smejam ili da placam? ili da pukam?!!!
|
|||
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од trebo.r.a - 22.Април.2008 во 22:33 |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сега ке те замолам да ме прочиташ и да го разбереш она што ти го кажувам, а не самиот да си ги толкуваш работите, дали по свое видувње, дали поради некој бес којшто го имаш, дали од нешто друго, не ни сакам да навлагам и да нагаѓам, но навистина сакам да ме разбереш правилно. Никому не наредувам што ке каже, како што може да се забележи, но секако имам право да го дадам своето мислење и не очекувам да се сложиш со мене, и не ми е јасно каде виде наредба во мојот пост. Или ти сето она што не е во рамките на твојот светоглед го разбираш за навреда, наредба и угнетување. А за секоја навреда упатена кон заедничката Татковина и те како ке реагирам! Немој да очекуваш дека ке седам, ке читам како некој ми ја погани Татковината и дека нема да реагирам! За каков феудализам ни говориш? За оној во којшто живееш по своја воља? Ние не живееме во феудализам, а уште помалку, како го нарече она...комунистичко-феудално општество, затоа што ако живеевме во такво општество, кое не е ни познато како уредување, ниту како терминологија, но можеби во оние ''новосоздадените'' учебници, според кои ти си учел и постои, ТИ немаше ни да учествуваш на форумов, ниту пак ке можеше во секој втор пост да плукаш и да провоцираш. И престани со демагогијата која постојано ја шириш на форумов дека вам државата ништо не ви дала и дека сите права ви се ускратени. Стануваш дегутантнен и помалку досаден. Доколку имаш аргументи за тоа, дај кажи ги, да ги слушнеме, да подискутираме, а не овака само плукаш, а не знаеш зошто. Што очекувате од Македонија? Што повеке треба да ви се даде од веке даденото? И што ти си направил за Македонија? И докога ке эборувате ВИЕ/НИЕ? Кој сте тоа ВИЕ и само ВИЕ ли постоите во државава? Во врска со твоето банирање коешто го споменуваш, тоа задоволство нема да ти го удоволам, не гледам причина за да го сторам истото. И една добронамерна порака до тебе: Не очекувај да го добиеш она што никогаш не си го дал. Не очекувај некој да те почитува ако не го почитуваш и ти другиот. Секому според заслугите... порано или подоцна... |
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moira kade euvredena zaednickata tatkovina, t.e kade e spomnata. ne ti lici kako moderator
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
BACHIOS, историјатот со требо.ра е малку подолг од последниот негов пост, но ти очигледно не си запознаен.
Постовите во кои тој плука по Македонија, навредува и провоцира, секако дека се избришани, затоа не можеш да ги видиш. Тој токму поради тоа што го прави беше и суспендиран извесно време. И те молам во преписка за која не си запознаен мислам дека е непристојно да се вклушуваш, а уште помалку да делиш совет дали ми личи како модератор или не. Поздрав |
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok, za toa izvini mojot komenatar bese na toa sto go gledam, a sto bilo ne mozam da kazam.
Se vklucuvam zosto gi citam postovite a ti kako moderator ako si sovrsen togas izvini na zabeleskata. Da znaeme deka otsega natamu da ne ti sugerirame nesto. |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...никој не е совршен... не ни кажав дека сум совршена....и не се лутам на добронамерни сугестии, напротив...корисни се....
Поздрав |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |