IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 30>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 00:42
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

http://www.click-now.net/download/Spy_Sweeper.htm 

probajte so ova

не бе друже пробав и ао Авира не бе голема%20насмевкаголема%20насмевка а баш не симињав нишо сумљивоголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Формат си знам ама сепак пуу шо зараза е голема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од Tattoo Beauty - 02.Април.2008 во 00:42
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 20:21
Originally posted by Bronhi Bronhi напиша:

Симни си ја програмава http://www.liutilities.com/products/powersuite/
3 во едно, но не од официјалниов сајт туку од др. место :) SpyEraser ме има спасено неколку пати потемелен е од АдАверот и Спајбутот и кога тие ми велеа дека немам ништо а компјутеров трокираше, програмчево ми најде тројанец и уште нешто ги избриша и пак сум ко формулче...

Фала многу, го имам  кракот на програмата и  еве веке 2 дена како ја користам,  но проблемот што ми јавува е дека интернет конекцијата е  полна со  spyware.

Претходно  користев  безжичен интернет, но отккао се вселив во новиот стан, овде немаат W-Lan, па морам преку Lan да го вклучувам Laptop-от  за да  бидам на нет, но тоа  е  и проблемот тага

Како и да е, програмот  3 во 1  што ми го посочи е  дефинитивно  ефикасен програм, но искрено, по  секоја проверка ми јавува нови spyware , само поради конекцијава

Кон врв
kristofer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kristofer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:17
jas i den denes ne znam da sum upotrebil besplatna anti virus/spyware software, go imam upotrebeno norton do pop up je do konfiguracija, site go imame istiot problem pc affected by malisious adware i se drugo, toa je to da se cisti treba ali zemva mnogu vreme, drugi nacin je ne odi na internet, od koga ke go iscistis pc prviot pat koga ke odis na net ke ti je affected pak, ako nekoj znaj nekoj drugi nacin mozete da kazite.
vrtyuwged
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:35
Kaspersky e naj dobar anti virus na site vremihja toa e fakt i nema so vazla da se pravi za ovaa muabet
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 18:39
a be decki forumot e za hardver
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:37
hahahhah pa ja ne sum go stail sigurno
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:17
lost in space
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 12:35
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

Za kasperski velat deka bil dobar ne mozel nikakov virus da vleze.no slusnav deka kasperskiot mnogu go kocel komputerot i msn dali e toa tocno ?
da tocno e ama zavisi i od tvojot RAM na kom na primer ako ti e 1 GB ramot togas e super nema nikakvo kocehje a ako ti e 256 MB togas ke koci malce ama pa kaspersky si e kaspersky.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 20:38
Lalalalalallalalal Kaspersky 7 alalallalalalal i kom ti e siguren nis vazla aj pozz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kristofer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 00:02
sega za sega site se falat od kasperski deka je mnogu dobar, pa probajte ako imate dovolno ram, 128 mozi da je eptem malce jas si mislam dokolku poveke ram imate podobro je, jas si mislam na mojeto pc da mu stavam 8gb ram dodeka motherbord ostava, pa vije kako sakate.  
vrtyuwged
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kristofer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 00:10
toa ne mosi da se reci kasperski go koci komputerot, mozi da ti go koci i nekoj bezvezen program, toa zavisi do tvojeto pc, primer ako ti se bara 2gb ram a ti nemas ne se veli ne cini programot, zavisi od mnogu nesta, denes poveke programi sakaat poveke ram. 
vrtyuwged
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 10:45
Originally posted by kristofer kristofer напиша:

sega za sega site se falat od kasperski deka je mnogu dobar, pa probajte ako imate dovolno ram, 128 mozi da je eptem malce jas si mislam dokolku poveke ram imate podobro je, jas si mislam na mojeto pc da mu stavam 8gb ram dodeka motherbord ostava, pa vije kako sakate.
pa tuka si u pravo za kaspersky treba ram toa e tocno ja od koa znam za kompjuteri koristam kaspersky i nikoj drug a za ramot si u pravo go koci kom kaj mene e ramot 4 GB pa zatoa ne pravi problemi so kocehjeto a inace ako imas 512 mb ke ti koci ama pa kaspesrsky si e kaspersky i nis vazla i koga ke slusnes deka hacker go izmislil se ti e jasno vazla ne praam muabet stavaj ram 8 GB i sibaj samo da znaes deka toj ram od 8 GB nema da go iskoristis ako go mestis i ja mozam da mu staam 8 GB ima uste slotovi ama nemi treba dosta se 4 GB ram
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 11:05
luge kako mozete AVG da go koristite ne mi e jasno bes pari   antivirus ccccccccccc za toa imate virusi vo PC daj ne bidete tocaci stajte si kapersky 7 i virus nema da ima, a inace avg e srahje zaedno so nod 32 i drugi samo kaspesky od haker preporacan
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 15:13
Моментално сум на AVG и супер , ама не фри верзија. Супер е нема никакви проблеми и плус не ми зема премногу од рам меморијата во позадина. голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.