|
Во Библијата убиство заради поглед! |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uste ,,muckas,,
|
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
naprtovi rece ,,stariot zavet,, ne vazi eve ili imas ,,amnezija,, Абе Куме, па нели до сега прочита некаде дека ние христијаните имаме Нов Завет склопен со Бог преку Неговиот Единороден Син, со кој Законот беше исполнет. Така да овие закони не се веќе на сила кај нас христијаните. Изменето од BACHIOS - 21.Април.2008 во 18:10 |
|||
|
|||
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А за оние што немаат дома Библија, еве им интернет сајт со Библијата на македонски www.mkbible.net па сите што мислат дека цитатите се извадени од контекст, нека го прочитаат целото поглавје во Библијата и самите нека заклучат.
Изменето од im happy - 21.Април.2008 во 18:12 |
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Исус Го исполни Законот предаден во Стариот Завет.
Колку и да не сакаш тоа да го разбереш. “Еве , нова заповед ви давам, да се љубите еден со друг. По љубовта ќе ве познаат дека сте мои ученици“ Замисли! и уште нова заповед ни дал. Епа јас се раководам по таа заповед на љубовта. А Ајм хепи нека ти објасни подробно за вештерките и убиствата |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти имаш линк, ама незнаеш да се ползуваш со него....или така ми се чини? Ако, уживај си.... |
|||
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i tolku rekol isus- pa ne bil mnogu recovit sega mi licis na ,,decata na cvekinjata,, a za vesterkite , bas bi sakal od tebe da slusnam komentar, kako zenite ste gi pravele na ,pommefrite,,, Изменето од BACHIOS - 21.Април.2008 во 18:16 |
|||
|
|||
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако Исус донел нови закони, значи Господ згрешил со првите па пу пу не важи, ај нови ќе воведеме? Ејј па ни нашиов парламент не менува толку често закони, а не па Господ! Што дал Господ треба да е засекогаш, а не прво еве ви закони, убивај, коли, а после да се предомисли.
|
|||
|
|||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А сега според ова Стариот Завет сеуште е на сила, Исус само го дополнил |
|||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|||
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СЕКОЈ САМ НЕКА ЗАКЛУЧИ ШТО ВЕЛИ БИБЛИЈАТА! Јас само им посочив на работи што јас никако ама НИКАКО не можам да ги прифатам, поготово не во некоја си Света Книга дадена од Господ!
|
|||
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така нека ти биде Ајм хепи, каков е тој Господ? Секако, треба да се смени со гласањеШто било тоа, седнал таму на некој облак, мазни брада и сега му текнало едно после друго....
Негодувајте си со Кумот, јас си кажав што имам за тоа, може и ќе ви успее да направите небесен пуч |
|||
|
|||
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј ај кажи ми што ти лично мислиш, или чувствуваш, кога читајќи ја твојата омилена книга ќе наидеш на оние цитати? Баш ме интересира како можеш да останеш рамнодушна на нив.
|
|||
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И сега ќе дојде Месинџер и ќе ја заклучи темата со образложение дека е исцрпена.
|
|||
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a izbega, gotovo ee... ajmo svi doma
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |