|
Во Библијата убиство заради поглед! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, само се насмеав за коментарот, а смеењето е половина здравје. Дај ми доволно убедлив доказ дека Исламот е вистинска вера, и посочи ми бар неколку муслимани кои може да ми послужат за пример и јас со задоволство ќе се конвертирам |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Те држам за зборот,а ти држи ме за доказите. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДОКАЗИ а не докази.
ПРИМЕРИ а не примери. А такво нешто нема да најдеш, особено не првото. |
|||
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа сеа не брзај со заклучоците,нели треба првин да ми дадеш шанса да ти докажам? Биди Дама до крај. |
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Таман се зарадував,ти....Уништувачке на забави!
П.С.Ова читајте го во контекст со погорното. Изменето од Omer El Faruk - 21.Април.2008 во 02:05 |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јасно, а и доцна е веќе. Не мислев за ноќеска. Ехе, ако така од еднаш се станувало муслиман....лесно ќе беше.
Ај добра ноќ на сите, се дружиме букра, иншаллах |
|||
|
|||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иншаллах.Имај убави сништа,и Аллах нека те чува.
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВРАТЕТЕ СЕ СИТЕ НА ТЕМАТА!
Темплариус - иако податоците што ги објавуваш се интересни, не се во врска со оваа тема. Алмахди - ти беше одговорено. Во к*ранот истотака се вели дека Бог е семоќен и дека не можеме да ги судиме неговите постапки... Зарем ти се осмелуваш да ги судиш неговите постапки?! |
|||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога се нема што да се каже на некоја тема, се напаѓаат членовите, и секакви податоци кои се надвор од тема ама против Исламот се интересни за не-муслиманите, па и за модераторите. Чудо работа! zidarski, беше даден коментар од твоја страна, ти беше реплицирано од моја страна . . . и сега излегуваш со коментари за к*ранот! па те молам, дај некој цитат да прочитаме, вакво вадење од ракав на некакви си коментари дека Аллах во к*ранот вели вака или онака не држат. |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Almahdi od tebe do sega ne sum cul no porano nekoi od forumdziite muslimani koga ce navedevse hristijanin ajet od k*ranot i ce prasase za nego,tie vredjaa i udiraa na licnosta na forumdzijata hristijanin bez pritoa da dadat objasnuvanje....
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
naprotiv objasnuvanja imase mnogu, no nekoi ne bea prifateni zosto ne im bea ,,logicki,,. t.e ne bea soglasni so nivnata logika, e tuka veke se krsea kopja |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zal mi e sto muslimanite koi do sega si gi zapoznala, ne ti gi ispolnile ocekuvanja, no sepak so zadovolstvo ti kazuvam deka postojat prekrasni muslimani. Изменето од Aisha - 21.Април.2008 во 13:05 |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
po koja profesija eve pod 1.Muhammed a.s, milsma deka e dovolen primer |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не си во право Аиша. Не е тоа еден библиски стих, многу се стихови во Библијата каде што се зборува за убиства, масакри, сите извршени во име на Господ, со помош на Господ или од страна на Господ. Ај ќе потсоберам цитати и ќе ги постирам подоцна.
|
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |