IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Кога е роден Исус 2 дел
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога е роден Исус 2 дел

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кога е роден Исус 2 дел
    Испратена: 21.Април.2008 во 09:50
Како Месинџер си дозволуваш да затвориш тема по само еден ден откако јас поставив коментар и тоа баш тој ден кога не можев да го посетам форумот? Ова изгледа од страв затоа што се најдовте во тесно вие христијаните! Како е исцрпена темата? Со тоа што некој ми дал линк? Па реков што му фали на тој линк и тие пак линкот па линкот! Тоа што го пишува на линкот повторно се претпоставки, а ти ако го прочита тој текст ќе знаеше! Освен тоа на тој линк не се зборува за податоците од Евангелието на Лука! Затоа што не знаеле како да ги побијат тие податоци, затоа што не знаеле како да кажат ’Библијата содржи лага’, тие едноставно не ги зеле во предвид тие податоци! И тоа е некој јак сајт со јаки докази. Абе ајде ти се молам!!!
middle is best... i believe in science
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 10:01

Абе едно тесно... ќорсокак голема%20насмевка

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 10:13
Ако не ти е тесно одговори
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 10:14
Исус се родил во деновите на царот Ирод.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 10:16
А Лука вели нешто друго
Кон врв
Almahdi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Март.2008
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Almahdi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 11:19
Незнам како може тема да се исцрпи . . . кога луѓето не знаат да одговорат асално. Само даваат некакви линкови за кои имаше одговор од "im happay"!

Затворањето на темата беше обид да се избегне одговор, да се избегне дознавање на уште една забуна која ја има во Библијата, да се остане и понатака молчелив на вакви важни прашања!
im happy, како да се читам себеси кога те читам тебе! што така . . ?

Изменето од Almahdi - 21.Април.2008 во 11:19
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 11:38
feudalan nacin na izbegnuvanje na odgovori
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 12:37
Ne e tocno temata bese dovolno otvorena i na nea imase dadeno iscrpen odgovor taka da site obvinuvanja padaat vo voda od prosta pricina sto na prasanjeto Koga e roden isus imase soodveten odgvor....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 13:06
Кога е роден Исус според Матеј, а кога според Лука?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 13:28
Originally posted by im happy im happy напиша:

Кога е роден Исус според Матеј, а кога според Лука?

cekaj da gugla malce, ke ni udri po 1 mil. recenici postovi na angliski i ke ni kaze- eve
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 13:49
A ti sto bi sakal pa se sto probam da objasnam so svoi zborovi go kvalifikuvate kak netocno ete ti link i idi citaj a ako ne znaes pa toa e tvoj problem sto sakas sega da vovedeme preveduvaci samo poradi toa sto ti ne znaes da citas angliski....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 13:51
Темплариус, само отвори тоа Библијата, Евангелие по Матеј и Евангелие по Лука. Каде што зборуваат за неговото раѓање. Толку ли ти е тоа тешко?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 13:54
Originally posted by Templarius Templarius напиша:

A ti sto bi sakal pa se sto probam da objasnam so svoi zborovi go kvalifikuvate kak netocno ete ti link i idi citaj a ako ne znaes pa toa e tvoj problem sto sakas sega da vovedeme preveduvaci samo poradi toa sto ti ne znaes da citas angliski....

dobro od sega natamu ke ti udrime stihovi od k*ranot na ,,original, na arapski pa ti krsi glava
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 13:55
Pa ne e toa nikakov problem be bachios ima preveduvaci i za toa dali nekoj nekogas se pobunil za toa ....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.