IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Помош!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
Автор
Порака
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 18:43
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ПОТОА СЛЕДУВА ПОМОШ ОКОЛУ ТОА ,ДАЛИ ДА ГО ЗАДРЖИ ДЕТЕТО ИЛИ ДА АБОРТИРА!ТУКА ИМА ДА ИМА ЖЕСТОКА РАСПРАВИЈА...ПА ЌЕ ТРЕБА ЗА ПОМОШ ДА КОРИСТИМЕ И ЏОКЕР.."ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ "..НОРМАЛНО ОД ВЕРОИСПОВЕД,ДА ВИДИМЕ КАКОВ Е "СТАВОТ И НА ЦРКВАТА ПО ОВА ПРАШАЊЕ "... ..ЗА ОВОЈ ДЕЛ ДОВОЛНИ ЌЕ БИДАТ ЕДНО 20-30 СТРАНИЦИ,КАДЕ ЌЕ СЕ СПРОТИСТАВАТ СТАВОВИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА(НЕВЕРНИЦИТЕ)И ПОЗИЦИЈАТА(ВЕРНИЦИТЕ ПОДРЖАНА ОД СТРУКТУРИТЕ ОД ПОДФОРУМОТ ПОЛИТИКА)...!ПРОДОЛЖУВА...

Лелее...е дури тогаш со друштвото од вероисповед, готово!!!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 20:36
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by alekso_2000 alekso_2000 напиша:

А да се из***иш ти и да не не замараш со глупости???

a go procita li prviot post?

За ја го сватиш шемава не е доволно да го прочиташ само првиот пост!
Јас ја следам темава и гледам дека се е фиктивно!!!
Така да повеке не коментирам!
car's freack
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 21:52
Aha...se blizi kulminacija vo dramataголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...dobra bese ovaa epizoda br.2....Ama tretata ke bide "mama i tato doznaa deka e postar" смеење

A ti devojce - nikogas ne baraj sovet za odluka koja veke si ja donela намигнување
Кон врв
JAWA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 00:11
Леле ако му дадела еднаш, повеќе типчево нема да и досадувал - ме изнасмеа еј девојчееее! газење%20од%20смеење
Леле каков филм се снима на оваа тема... УФ!!!!

Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 01:44
Originally posted by zagor zagor напиша:

..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...глупирање
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ.

aha
stanuva ko prikazna vo DZERI SPRINGER SHOuuuuuuuuuuuu

i ako place posle toam za OPRHA show
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 01:49
no temava e
ako e istinita
tipov saka da ja legnit malata i ima svoj plan
malava znae za planov no bara sovet so da pravi
fintata e deka na 14 netreba da se fakja so nikoj pogotovo so postar
a sega ?????

sega nemozeme ni seir da si prajme oti
navistina e neumesno ima samo 14

no ako cita moj post

milo SOS
zamini si od nego i druzi se so devojcinja uste najmalku dve godini
kje ti se placit oti te pipnal dole i ti bilo HAJ
no niso strasno
zamini si oti CEL ZIVOT E PRED TEBE

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 15:16
aj ne se gupirajte
si ima taa sexualni problemi
bre bre

tututututu

jas bi sakal da imam nejzini problemi
upm
sivot nebira koj kogo i kako kje go trefne so problemive
голема%20насмевка

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 20:32
НЕКОЈ СИ ИГРА КРИЕНКА НА ОВАА ТЕМА
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 20:36

Уште ли трае темава бе луѓе??? ох

Сигурно дечкото и девојчето се разочарани од советите на љубовните експерти!
Е што да правиш кога нема решение на проблемите од типот - Сакам да се е..., ама неќам да ми в....!

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:13
...ОВАА ТЕМА ИЗГЛЕДА ЌЕ ЈА ПРЕИМЕНУВАМЕ ВО..БАШ МЕ ИНТЕРЕСИРА..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:18

Да, да, да.... јас почнав веќе и да навивам!

Сви у напад, сви у напад.... (један је Хасе), сви у напад... ЈУ.. ГО.. СЛА.. ВИ... ЈА....

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:22
aj, stemota be decki... da ne recam sega nesto... 14 godinke e "malata" ... c c c c
Кон врв
SOS Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 10:14
Sto da pravam ????? Ve MOLAM POMOGNETE MI........

Dve nedeli veke kako me drzat zatvorena doma. Majka mi dozna deka imam decko. Morav da i kazam se. Seuste imam modrinki po raceve. Ne mi veruva deka sum nemala seks. Saka da me nosi na zenski doktor. Ke umram od stram. I rekov deka samo mrtva ke pojdam tamu.
Nejzinata ljubov samo me povreduva. Nema da me pusti ni za veligden so drugarkite.
Pocnuvam da zalam sto ne mu veruvav deka edinstveno toj me saka na ovoj svet. Misli deka ako me cuva zatvorena deka nema da go sakam. Sega go sakam uste povejke, i zalam za rabotite sto mu gi rekov.

Изменето од SOS - 23.Април.2008 во 10:17
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 11:21
Dobro be ete.Zarem nisto ne razbra od site soveti sto ti gi dadoa?Pa kade brzas?I on te sakal samo na ovoj svet?Ma nemoj te molam.Te saka dodeka ne GO DOBIE TOA STO GO SAKA.Ako e tolkav fraer sto ne dojde doma kaj tvoite da im kaze deka saka da bide so tebe.
Da imam jas dete bi ja pratila negde sto podaleku od takvi perverznjaci.DA i najde toj nekoja na svoja vozrast,da vidime kolku ke dobie.Ama izgleda pokazuva sila na malecki deca,posto kaj drugite ne mu proagja.Zalno do kade stasaa decata.Go gubat detstvoto za minuta sex.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.