|
За моралот |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj ima tolku cista sovest za da moze da zboruva za moralot?????
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvam deka ima nekoj takov tuka
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AHA SIGURNO
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Draga ova ne bese nameneto za tebe, odgovorot DA. ama za provociranjeto....ne! DAIJA ne se doizjasnil, no pod tovjot post, ke vidis deka nekoj drug nesto napisal... Izvini za nedorazbiranjeto |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STO IMA VRSKA SEGA OVA SO MORALOT!!! ILI PROSTO NEMAS STO DA KAZES |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj hadis jas go citirav vo tekstot!Jas go spomnav vo moralot.
Zatoa prasuva Marija. |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togas neka i se objasni deka za vreme na post ne zabraneto samo kavgata, tuku i lgedanjeto loso, i slusanjeto loso a i mislenejto loso. te posto ne samo fizicki tuku i psihicki |
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa,,jas postam ,jas postam,, - simbolizira deka toj koj posti i fizicki - gladuva i psihicki- izbegnuvanje do max. na iskusenija. a taa site raboti gi sfaka bukvalno |
||
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ete aferim brate, doobjasni se.....
|
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da aisha , ama jas tuka ne gledam nesto so moralot. mojata definicija za moralot e razlicna
problemot e sto taa toa cinicno go postira- demek a potoa pravete sto sakate so ikonata |
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moralot ne moze da bide definiran ili pak ogranicen....tvjata definicija za moralot moze da bide dobra vo nekoe dadeno opstestvo i kulturno ureduvanje no vo drugo moze da bide losa....
|
||
Give me your secrets
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evala, tokmu toa ne mozete vie da go sfatite
|
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od kade ti e tebe konstatcija deka nie toa ne mozeme da go svatime na rakata nemas pet isti prsti pa kako ocekuvas vo svetot da imas pet isti ludje koi ce imaat isti moralni normi.....
|
||
Give me your secrets
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa eve aj malce of topik-
imase diskutanti koi ne mozea,,da sfakat,, kako ne moze edna zena da ne go znae prethodno muzot. odgovor- tie pravila , normi sto vredat kaj vas ,kaj ne vredat. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |