|
Во Библијата убиство заради поглед! |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne be ovie ubivale samo zatoa sto islamot gi uci taka a ubivale hristijani samo zatoa sto se hristijani....
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne temp. islamot taka ne gi uci, i vreme bese da sfatis. a ako ne sfakas, togas tvoj problem...
Da se vratime na temava.... Ako ne mozes soodvetno da odgovoris togas silencio, ako imas sto da kazes, govori so zborovi od Biblijata.... |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаев дека пак си ја утнал темата.Туууууууууу беееееееееееееее.... |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe vo pravo si Aisha, samo ne mi e jasno zasto ne go spomenuvaat buda ili nekoj drug i ne recitiraat stihovi od nekoja druga kniga nego bas od k*ranot......
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека и твојот коментар е надвор од темата! Не се зборува за тоа дека некој го видел на Бог, се зборува за гледање во ковчегот и масакрирање поради тоа! |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa temp. si dobi nova rabota.
Sega i tibetancite se spremaat za samoubistenvi napadi vrz Kina.... Sega predpostauvam amerikancite povtorno ke do spasuvaat svetot, i + ke svercuvaat evtina kineska roba, pa vsusnost, poznat im e nim teretnot... No da se vratime na temata, mrazam off topic muabeti. |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па смртта како последица од гледање во забранетото можела да настапи на ваков или онаков начин...Смрт е смрт.
|
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe vie mozete da begate od vistinata no da se sokrite ne mozete taa ve prati niz istorijata i ce ve prati niz idninata ..... |
||
Give me your secrets
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние вопшто не бегаме од Вистината,и фала му на Аллах што таа нас не прати,а не вас.И да,ќе не прати се до Судниот Ден,кога сите ќе дознаат како животот им поминал во матно. Признај сеа дека тие многу криво што неси муслиман. |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак останува безмислениот неправеден масакар врз луѓето од страна на Бог . . или да речам Библискиот Бог кој според Христијаните е Исус!
|
||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа и тебе ти падна криво. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vratete se na temata i ne objavuvajte tuka deka ste pratile nekomu LP. Toj bezdrugo ke ja dobie.
EvAngelos, dovolno si mudar da se postavish kako sto mislish deka e najdobro za site tuka bez da davash javni objavi. Изменето од Messenger - 21.Април.2008 во 02:00 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |