IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Хаос
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хаос

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Хаос
    Испратена: 19.Април.2008 во 14:34
Vie i haosot..
Ziveete li vo haos (haos vo mislite, haos vo cuvstvata, haos vo domot, haos nasekade okolu vas...)?
Go podnesuvate li vasiot haos, se spravuvate li nekako so seopstiot haos na denesnicata, uspevate li nekade da se pronajdete megu site tie luge sto neprestajno nekade trcaat kako muvi bez glavi..
Ili se gledate napikani tamu vo nekoe kose, zbuneti, paralizirani..
...dodeka se cudite kade ste, zosto ste i sto ste..
...zosto e siot toj haos okolu vas...
...od kade doaga haosot vo vasata glava...
...za haosot vo domot veke znaeme od kade doaga...
Se trudite li sekogas da gi podredite rabotite okolu vas (i vo vas) kako vo apteka,da ja drzite kontrolata vo svoi race, zatoa sto vi smeta neredot...
Ili uspevate sekogas da go izvlecete maksimumot, da go pronajdete sekogas i sekade ona sto go barate (i pritoa popat da ne se izgubite samite sebesi vo haosot)?...збунетост

Изменето од mamma - 19.Април.2008 во 14:51
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 16:03
Кога сите трчаат наоколку како муви без глави имам чувство дека секој си ја тера својата работа, својот живот и тоа ми годи на некој начин. Тогаш и јас се фокусирам на моите цели па успевам да се снајдам во хаосот. Но постојат моменти, кога едноставно мислам дека немам контрола врз ништо и одеднаш се претворам во control freak но брзо ми минува, сфаќам дека сето тоа не ми е потребно. Мислам дека најмногу најблиските ми помагаат да не изгубам правец и да се снајдам во хаосот.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 18:29
Па каков е тој живот, ве молам без трунка хаос?
Мора ли се да биде онака по некој утврден редослед, ред, правила, со други зборови, не претеруваме ли сите ние сакајќи се да ни биде под контрола?
Па ако е се под контрола, нема да биде интереснотага

Да живее хаосот!!!
голема%20насмевка
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 20:08
...haoooos...kujna polna sadovi... kuka polna gosti...edni dojdi drugi ojdi... kup alishta za peglanje... iiii...zemi si kafe... sedni si na forumov... ic (ash) haooos...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 21:09
auuu,dosega ne sum ni razmisluvala deka ziveam vo haosизненадување
apce
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:00
Imam samo haotichni misli...duri i filmovi snimam...
drugoto(kukjata,okolinata)...e pod konec.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:24
...filmovi...sakash... romanticni...drami...trileri... kaubojski...tocno vo pladne kaj OK koralot... da gi snimav vistinski... ko onoj stiven ke bev... vaka samo vo mislite.... pa pocnav i glavata da ja podmrdnuvam... pa so race da mavtam.... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:30
Abe...snimam...trileri...upm...nauchna fantastika...Ptici2...se,se...плазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:34
Originally posted by mamma mamma напиша:

Abe...snimam...trileri...upm...nauchna fantastika...Ptici2...se,se...плазење

...mene neshto vo posledno vreme mi se vrti ....onoj.. kako li se vikashe... moja mama e ubiec... so onaa shto gi ubivashe site...utepaj me ako znam kako se vikashe...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:38
газење%20од%20смеење...slushaj,...a da prestanesh da snimash...nekoe vreme..намигнување
onaka de,...za da ne se zamoruvash...ne drugoплазење...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 22:42
...e aj kazi shto da "snimam" dodeka mijam sadovi... minuvam so pravosmukalka...probav so muzika... po ko ke se razvrtam... stazata vo kujna pola mokra... a pocna neshto i kicma da me boli... od vrtenjeto... vaka misli...snimaj... mrdaj so glava... stiskaj zabi... opcuj... eeeeheee...намигнување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:00

Pa uste i 2 mali gremlincinja koga ke te zavleckaat za nogavici...jas u kujna i oni so mene...jas so pravosmulkata oni po mene...jas u WC oni do mene...a be ti se ide кубење%20косаkosata da si ja iskubes..ednoto ga ranis na drugoto gazot mu go brises...po zidovite flomasteri i penkala...po podot uste treva ne niknala...a be ako ova ne e haos...togas kazete mi sto e..ama ko ke si sednam na ova stolcevo...eheeeee...mozam i da zaspam na nego...

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 23:34
Haosot me drzi vo edno parce...vo polna koncentracija, odednas rabotam po dve , tri raboti, se slucuva toa mnogu cesto.I da nema haos jas go sozdavam.Sto se odnesuva za haos vo mislite ,go ima ponekogas no go smiruvam po princip edno po edno.Haosot e za mene predizvik, mnoguuuu raota za sreduvanje, koga ke se iznarabotam pa i od toa da izleze nesto , e togas e cuvstvoto na ispolnetost.A koga ke me umori haosot jas si dozvoluvam da pravam sto sakam, se isklucuvam od se i togas e moeto vreme.....posle pak vo haosot nazad. 
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 14:16
Originally posted by mamma mamma напиша:

Imam samo haotichni misli...duri i filmovi snimam...drugoto(kukjata,okolinata)...e pod konec.

kolku mi e ova poznato ... no jas ne bi rekla daka se haoticni, ednostavo drugacie mislam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.