|
Помагајте, барам совет за подочници! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Април.2008 во 22:39 |
|
Veke cel mesec imam podocnici i izgledam strasno propadnato.kapak na se mi bese sto ovie dva dena se vidov so luge sto ne sum gi videla nekoe vreme i se zaprepastija na site im bese prasanjeto sto se slucuva?Pomagajte znaete li nesto da gi ublazam a ako moze i otstranam.Srcinja ste znam deka ke imanekoj sto da kaze
Изменето од mamma - 15.Април.2008 во 23:20 |
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pij mnogu voda,stavaj krastavici na o4i,i kupi nekoja krema za namaluvanje na podo4nici.dr ne znam sto da ti kazam |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala ti .Vo princip pijam po litar caj valda isto mu se faka |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробај за почеток да ги покриеш со добар коректор, а како облоги можеш да користиш чај од камилица.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....çim pies çaj iskoristi gi "perniçinjata" od çajot,pogotovo ako se raboti za çaj od kamilica
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i iskluci solena hrana
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nena se e dzabe, kupi si korektor i shibaj
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е на одмет и преглед на бубрези,ако не си правела одамна
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala vi na sovetite , veke denes pocnav da gi primenuvam ako vi tekne uste nesto pisete.Bas ste srcinja
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trebashe najprvo da ja poslushash Andjelina
sevo ova drugoto e polesno |
||
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam mila ama imam uplav od lekari , ama ako se zaozbili i ke moram da ve poslusam .fala vi |
||
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za pocetok smeni ja pernicata so nova povisoka,i potvrda
neznam dali imas problemi so sinusi ako ti se vospaleni mozebi e od toa izbegnuvaj kolku mozes solena hrana odmaraj,i spij dovolno 6-8 casa so dve lazici od frizider ladni cuvaj gi na oci nekolku pati masazi na ocite na gorni i dolni kapaci so kruzni dvizenja so prsti i na kraj korektor |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zal mi e,...no ke morash da go prebrodish toa,sepak e najsigurno da ja proverish zdravstvenata sostojba,..seto drugo,kako shto rekov e polesno potoa. |
||
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zemi lazica i stavi ja vo zamrzivac.posle taka koga e ladna stavi ja na podocnicite i ke vidis ke ti pomogne
|
||
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |