|
Интервју на Милчо Манчевски за Елефтероти |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ni treba bas takov covek od kalibarot ma Milco. Na makedonskiot narod pod itno mu e potreben DUHOVEN VODAC koj site ke ne obedini,covek so koj ke se identifikuvame site makedonci i koj ke go probudi vo nas zaspanoto patriotsko cuvstvo! Takov politicar seuste nema na povidok...
|
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe ajde? od edno intervju, go napravivte pretsedatel!!!
imavme eden takov ako vi teknuva... |
|||
Gary Cooper
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Милчо е стварно закон, ама не е за духовен водач |
|||
Россия — священная наша держава,
Россия — любимая наша страна. Могучая воля, великая слава — Твоё достоянье на все времена! |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas i ne rekov Milco da ni bide vodac,neka si go raboti covekot toa sto najdobro si go znae.. Jas rekov COVEK OD KALIBAROT NA MILCO, koj ke zboruva hrabro i so fakti..
|
|||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro e koga site rabotat na problemot.Nemoj pomalce nekoj povekje
|
|||
Im YOUR NIGHTMARE
|
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MIlco najdobro za Makedonija ke napravi, da snimi uste nekoe remek-delo. Toa poveke ke ni pomogne, otkolku 100 takvi politicki izjavi... Poveke lugje vo svetot gledaat filmovi, odosto slusaat vesti.
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zver im go plesna u faca!!!!
|
|||
Aminta2
Сениор Регистриран: 11.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро е некој вака отворено да им каже на грчиштата!
Браво Милчо! Само за споредба, видете ги изјавите на Ханџиски во Атина. Може комотно да се стекне впечаток дека дибеков како да работи за грчкото МНР, а не за Република Македонија. Затоа велам, додека не се исече туморот на изборите во јуни, изгледа дека за Македонија нема напред. Но.....никако не смее да се застане со оваа изјава на Милчо. Треба да им се трубина грците нон-стоп, да знаат дека имаат направено големи зулуми и дека може да ги чека расплет со поголеми или помали последици, зависи од нив. Изменето од Aminta2 - 16.Април.2008 во 06:13 |
|||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПРВО ДА ТЕ ПРАШАМ- ДАЛИ ТИ Е ГЛЕДАН „ПРЕД ДОЖДОТ“? ПА ПОТОА АКО САКАШ ЌЕ ДИСКУТИРАМЕ... |
|||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne. zaso?
|
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако не ти е гледан филмот, нема простор за дискусија...ќе треба да ти раскажувам сцени,пораки...нема никаков смисол.
|
|||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a da te prasam ja tebe dali go procita ubavo mojot post??
I koja ja sfati li poentata? ili pravis kako tatarceto teras po svoe i necitas so pisuvaat drugite' |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tvojot komentar go sfakam kako najobicnata kontra konstruktivnost sto vladee so decenii vo makedonskiot narod, za zal! Neznam dali ni e vo krv ova da si gi vadime ocite eden na drug... no istorijata pokazuva deka za zal- toa e bas taka..
Твојот коментар го прочитав и убаво го сфатив. За разлика од тебе, ги имам гледано трите филма...ако ти прави ќеф- ми годи неговото интервју, но не можам да заборавам како не претстави во својот прв филм.Инаку филмот, гледано од друг агол, без национални белези- фантастичен...и по приказната и по иконографијата и музиката.Филмот го имам гледано неколку пати...го обожавам. |
|||
only_me
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas samo senki nesum go videl. A kako toa tolku strasno ne prestavi??? I kazi koja scena koga tolku veke si go gledal tri pati filmot.
I zosto mora sekogas da stavime tolku tonalitet na nacinalnata baza?! Da, ama ne vo pogresno vreme i mesto. Druga makedonska greska. Kaj so treba ne nema nikade, resil nekoj da si go pravi keifot vo filmot, so spored mene sekoj ima pravo da se izrazuva kako saka, vednas kamenjata i cukanje vo gradi...jas makedonec toj predavnik..aj "ce vi se molam"! |
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |