|
BREAKING NEWS......!!! |
Внеси реплика | страница <1 678910 75> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOZE LI NEKOJ DA DOJDE DO PODATOCI , KOJI ZEMJI NE PRIZNALE DO SEGA?
BI BILO KORISNO ZOSTO MNOGU DISKUTIRAVME OVDE DEKA GERMANIJA NE PRIZNALA A KAKO STO STOI VO POGORNIOT TEKST OD STARITE 16-SET CLENKI NA EVROPSKATA UNIJA SAMO VELIKA BRITANIJA NE PRIZNALA. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KE IMA CASTENJE KAKO I DA E I SLAVENJE. USTE POGORNOTO PRASANJE DA GO ODGOVORIS EPTEN KE ME USREKIS MENE A I SITE DRUGI STO NEZNAAT A GI IMA MNOGU SIGUREN SUM. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонците во Чешка благодарни на премиерот Тополанек
Здружението на Македонците што живеат во Чешка „Македонска мисла“ упати писмо со благодарност до чешкиот премиер Мирек Тополанек за пријателската поддршка во напорите на Република Македонија да стане член во НАТО и во ЕУ. Во писмото се нагласува благодарноста за чешката поддршка за Македонија за време на НАТО- самитот во Бук*решт и се изразува осуда на грчкото вето за членството на Македонија во алијансата. „Негирајќи го идентитетот на Македонците како посебен народ, грчката влада се обидува да ја скрие вистината за постоењето на македонско малцинство во Грција“, се наведува во писмото.Во него тие го повикуваат Тополанек Чешка и официјално да ја признае Македонија под уставното име и да се придружи на 120-те држави во светот што тоа веќе го сторија. VAKA BI TREBALE DA SE ANGAZIRAT MAKEDONCITE VO CEL SVET. DA JA RASKAZUVAT PRIKASKATA I DA SE OBIDAT KOLKU STO MOZE POVEKE DA SE LOBIRA ZA PRIZNAVANJE NA MAKEDONIJA POD USTAVNOTO IME. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што пак ние добивме од ФИРОМАНИЈАТА ..која во последниве 15-сетина години беше сметана за најголема „мудрост„???.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vremeto raboti za nas.Kako i da e ke uspeeme
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E be sto budali ste sto ako Irska ima da pirznae pod ustavno ime koga celiot svet ima priznaeno pod ustavno ime i pak imame problemi so Grcija dzabe e sve i Irska neka pirznae i Sveti Irska dzabe e so Grcija ke imame porblemi dur postoi svetot...
Изменето од xxll - 16.Април.2008 во 00:29 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ја незнам што толку се палите на грчките весници??
Јас колку што знам истите овие грчки весници викаа дека и Италија застанала зад нив, па после тоа Италијанската амбасада во Скопје ги демантираше тие информации на грчките весници.. Изменето од Vladimir88 - 16.Април.2008 во 00:53 |
||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored neoficijalni izvori ,grupa na vooruzeni luge izlegle vo presret na Aktivistite na Dpa koi trebale da odrzat sobir vo sarplaninskoto selo Vejce ,pomegu prisutnite tamu bile i Pretsedatelot Menduh Taci i negoviot sopartiec Refet Elmazi , spored istite izvori se somneva deka vooruzenite grupi bile Kosovari bliski na Hashim Taci ,a koi vo Makedonija dosle da sprecat Izvoren Falsifikat koj veke bese najaven od strana na MenduH Taci... |
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И после Македонија у ЕУ и НАТО сакаме....Господ да не чува и брани!
Се додека се случуваат овакви работи кај албанскиот електорат и се додека некој друг, од надвор управува со нив како со марионети нема напред, стагнација, регрес и deja vu. Хашим Тачи ке спречувал изборен фалсификат во Македонија. Господ да чува и да брани! |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто се чудиме на нашата вистина,.......македонско- албанско пријателство,.....Прашањето е дали сите што живеат во МАКЕДОНИЈА ја чуствуват како сопствена држава!!........
|
||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Авероес, се слушаш ли што зборуваш? За какви и кои авторитети ни зборуваш. За авторитети од надвор! Ти каде живееш? Се додека не се свестите ке има проблем. За што барате помош? Повторно ли нешто ви фали во државава? И до кога овака.....?
|
||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Albancite se edno telo ,ako eden del od teloto e bolno ,togas celoto telo ja custvuva bolkata" ova e moeto viduvanje. |
||
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Телото се сите граѓани на Македонија, ако некој дел од телото „чуствува болка“ (претпоставувам дека мислиш дека тој дел сте Вие, МАКЕДОНЦИ со албанско етничко потекло)..... треба да се запрашаш како се осеќаат другите делови од телото?!..... |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |