|
ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 90> |
Автор | |
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Испратена: 11.Април.2008 во 01:54 |
Kako mine vremeto se potesko e da svatam deka veke nema da go slusname tvoeto ubavo VE SAKAM SITE,deka nema da gi vidame tvoite prekrasni ocinja sto svetkaa od radost na sekoja ispeana pesna,tvojata preubava nasmevka.deka nema da te vidime tebe ANGELCE nase.Ni nedostigas mnogu.Sekogas koga ke go vidam tvojot lik,solzite sami mi tecat po liceto,placam kako dete.A nema den da ne gi slusnam tvoite pesni,nekako mi go razubavivaat denot,i osekam deka si tuka nekade pokraj nas,a vo moeto srce vecno ke te cuvam od zaboravot.Te sakam Tosence,angelce nase milo.
|
|
mimoza
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Испратена: 11.Април.2008 во 11:23 |
Utrovo dodeka na radio ja sluusav *Igri bez granici*,,,, kerka mi me ubi vo poim (ima 5 godini). Mi veli: Mamo, koga ke se vrati Tose od kaj angelite?
Me zbuni, neznaev sto da i odgovoram... samo ja gusnav...i se obidov da gi sokrij solzite. Изменето од mimoza - 11.Април.2008 во 11:26 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Испратена: 11.Април.2008 во 13:30 |
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Испратена: 11.Април.2008 во 23:25 |
....
...... исто како да беше вчера.... |
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Испратена: 13.Април.2008 во 18:12 |
Vo cetvrtokot na 10.04.bevme vo Krusevo so decinja od specijalno uciliste,nad Krusevo nadvisnale oblaci,tmurno,no toplo.Se plasevme da ne zavrne,i edno od decinjata rece:Nema Tose da dozvoli da ni zavrne,ne znae toj Nas,i znae deka dozd toj den nema da ni treba.Kolku samo ljubov i taga,i neveruvanje vo nas koi mn. dobro go znaevme Tose,a i toj nas.Jas imam otideno nekolku pati i istoto cuvstvo,deka ne moze toa da bide,ne moze tuka da lezi Tose ne,ne,ne...Sestra mu na Tose,ne pokani ako sakame da otideme vo kukata,i bevme.Rabotite na Tose bea doneseni od Zlokukani,mn. mn. sliki i sliki zaednicki so LjiLja Petrovik.Bevme na Meckin Kamen i toj neverojaten pogled odozgora...Pa moze li nekoj da ostane ramnodusen,i toa e toa sto Tose go cuvstvuval i primal,i sakas li dusa golema,cista,(na rosna ledina,nekade visoko i daleku...nadole da ne dogleduvam)Tose TE SAKAME
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
silviafans
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 13.Април.2008 во 18:46 |
Лека му пръст!
Пееше много хубаво! |
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Испратена: 16.Април.2008 во 02:28 |
TOSENCE,TOCNO 6 MESECI SME BEZ TEBE.A BOLKATA E USTE POGOLEMA.NI NEDOSTIGA TVOJOT ANGELSKI GLAS,TVOITE PREKRASNI OCI.TVOJATA NEZNA NASMEVKA.EDNOSTAVNO NI NEDOSTIGAS TI.SE NADEVAM,ISKRENO SE NADEVAM DEKA OD NEKADE NE GLEDAS I ZNAES KOLKAVA BOLKA NI OSTAVI,KOLKU SOLZI PROLEAVME ZA TEBE,KOLKU NI NEDOSTIGAS.BESE EDINSTVENOTO NA STO SE GORDEEVME,A SEGA GO NEMAME.BESE SOVRSENSTVO,ANGEL VO COVECKO TELO.TI JA IZVRSI SVOJATA MISIJA,GO OBEDINI NARODOT,ZA ZAL VO TAGATA KOJA JA CUVSTVUVASE ZA TEBE,GO SPLOTI,MU VREZA NA OVOJ NAROD IDEA ZA TOA KAKOV COVEK TREBA DA SE BIDE,KAKVI PREKRASNI,COVECKI I HUMANI DELA DA SE PRAVAT,A PRITOA DA NE SE EKSPONIRAS SO STORENOTO.TI TOA GO UMEESE,TOSENCE NAS.JAS MOZAM DA TI VETAM KE SE OBIDAM BAREM MALKU DA GO SLEDAM TVOJOT PRIMER I DA BIDAM LICNOST KAKO TEBE,A TOA MU GO POSAKUVAM NA SEKOJ.I USTE KE TI VETAM DEKA VECNO KE BIDES VO MOETO SRCE,KE TE CUVAM OD ZABORAV TEBE I TV OJATA PREUBAVA MUZIKA.POCIVAJ VO MIR,ANGELU NAS,GORDOST NASA MAKEDONSKA.
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Испратена: 16.Април.2008 во 09:30 |
Tose Nas pocivaj vo mir!Samo toa mozam da go kazam,drugo se e kazano i jasno!TE SAKAME!
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Испратена: 16.Април.2008 во 09:38 |
Денес во 12 часот ќе се отвори изложбата за спомен куќата на Тоше
во Крушево во КИЦ. ПОЧИВАЈ ВО МИР ЅВЕЗДО НЕБЕСНА. |
|
veruvaj
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Испратена: 16.Април.2008 во 23:29 |
Uste nemozam da poveruvam deka go nema,i nikogas nema da mi bide jasno sto tocno se sluci.Golema tragedija.Tose pocivaj vo mir.SITE TE SAKAME
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Испратена: 17.Април.2008 во 23:23 |
Veruvam deka na site ni bea teski ovie sest meseci od zaminuvanjeto na Tose ,i ke ni bide tesko zasekogas zatoa sto vo nego bese sobrano se ona sto treba da go ima eden GOLEM covek.Tazna sum kako i utroto koga ja slusnav taznata vest,no mislata deka so golema pocit kon negovoto delo zivee i ponatamu kaj site nas me ispolnuva.No ne trebase da ni go zeme.....ako go ima.
|
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Испратена: 18.Април.2008 во 12:38 |
Kako be luge go nema
Tamu od gore ne gleda,uste ne saka kako porano TOSE I NIE TE SAKAME ANGELU NAS!!!!!!!!!!!!! |
|
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Испратена: 21.Април.2008 во 12:56 |
TOSE ANGELU ZATO GOSPOD MI TE ZEMA. PREMNOGU MI NEDOSTIIGAS
|
|
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Испратена: 23.Април.2008 во 14:40 |
ВЕЛИГДЕН БЕЗ ТОШЕ.................................
ПОЧИВАЈ ВО МИР ЅВЕЗДО НЕБЕСНА************** |
|
veruvaj
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |