|
Tретирање на женската невиност во денешно |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ne e nevina i nema deca, ja toa osuduvam zosta glavnata cel na seksot e pravenje deca
|
||
BlackKnight
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da! No ne i kaj ludjeto.....Sepak posle prodolzuvanje na lozata seksot dobiva poubava dimenzija od "samo" pravenjeto na deca......
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ДА,СЕ ПРАВЕЛО РЕМОНТ НА ХИРУГИЈА!ПОСЛЕ БИЛА КАКО НОВА...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima takvi denes?
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so woodoo magija...
|
||
Incredible Blue
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Боц... со иглата меѓу нозете.
Онтопик: деца од 15 години губат невиност денес, не па девојка да ти биде невина. Барајте ги таквите во Лешочки Манастир, ама добро, тие и онака нема да ви дадат... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pametno devojce...
|
||
Incredible Blue
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од се на светов има....
споредбата што ја правев и порано првата гарантирам дека е невина, а оваа вторава си е ѕвездичка (од оние „теткине“ после 12 навечер) ....па сеа вие бирајте.... Невина - да , не е на одмет, ама да е единствен услов тоа е швркнато малце....малце фазла.... Тоа што вика Тиги, на 15 едвај ги има, а не понатаму.... Убаво е бе, мала предност.... не е исто да купиш нова кола од салон со 000.000 километри и да купиш половно од автопазар со непознат број сопственици и 200 000 |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се лажи волксваген...неатрактивните девојки и тоа како можат да имаат богат љубовен живот....физичката убавина не е најпресудна во љубовниот живот...иако мажите нема да го признаат тоа
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја знам не еден таков „габор“ што е по „спортот“ и има барем едно 50 души до сега што му се има пикнато в кревет.... не се работи за љубов тука.... Изменето од volkswagen - 10.Октомври.2010 во 12:15 |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto da ne go priznaeme?
Bi bilo glupo site da ja cekame... sto znam, da receme "Andzelina Dzoli" u zivotov, isto ko vie "Bred Tip"... Sekoja zena si ima svoja ubavina, kako fizicka, taka i vnatresna... |
||
Incredible Blue
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неее.... има наоколу многу такви случаи на таква неубава жена, или стара жена, а згоден маж, или млад... што се во врска, брак од повеќе години- и се баш успешни како парови |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
madzii, Folki, madzii...
|
||
Incredible Blue
|
||
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |