|
Ќар или Зијан од наметнатите „преговори„ за името? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JU
A ZASTO MORA DA SE PIJE TOLKU DOLGO?????? NO NEMA VEZE KJE SI ZEMEME GITARI I PEVALJKA BLGARSKA PA AKO E KJEF NEKA E EKJI KJEF |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ili pies ili ne treto nema. A nemoj samo bugarski pevaljki, ne pagam tolku nisko pa ni posle litar rakija, srpski turbo folk mi e dolna granica. do koja ne sum dosol mnogu vreme. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe nemoras da gi slusas
samo gledaj u cici da ne se vregjame sega- so se napraveni , napraveni sa |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zasto mora da se macime da gi sluseme koga moze posle nastap. Tuku epten zabegavme od temava nema smisla. Ke ni oprosti moira se nadevam deneska slavime priznavanje na ustavnoto ime na MAKEDONIJA od strana na IRSKA. |
|||
miroslav_ggg8
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pevaljka odi na moja smetka ... i to glanc nova ... blgarska ....
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti mora da se salis????? a miki nosi cicepevacica |
|||
|
|||
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
garant ....
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa nema mnogu da se potrosis. Tuku druze ti vikas da ne go menuvame imeto a ti tvoeto go smeni sto pati , barem ovde na forumov sto e rabotava. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa KOMPROMIS druze
|
|||
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se salam, ne ne priznala ama na tamu odi sto ne treba da ne spreci da se pocastime barem po edna desetka so kromid i nekoe pivce. Република Ирска подготвува терен за признавање на уставното име на Република Македонија, наведува денеска грчкиот весник „Елефтерос типос“. Ова го аргументира со билатерален договор што Ирска го потпиша со Македонија под нејзиното уставно име. Договорот за одбегнување на двојното оданочување беше потпишан во понеделникот, за време на посетата на шефот на македонската дипломатија Антонио Милошоски на Даблин, и покрај претходните реакции на грчката дипломатија кога ирската Влада ја замени референцата со „Република Македонија“ во кореспонденцијата со официјално Скопје. Република Ирска е втората држава меѓу 15 стари членки на Европската унија, по Велика Британија, која најавува подготвеност да ја признае Македонија со уставното име, пишува „Елефтерос типос“. Весникот посочува дека се уште нема официјална реакција од грчкото Министерство за надворешни работи, додавајќи дека зад кулисите се преземаат чекори признавањето да биде „замрзнато“. Македонското Министерство за надворешни работи соопшти дека шефот на дипломатијата Милошоски и министерот на Ирска за европски прашања, Дик Роуч, во понеделникот го склучија македонско-ирскиот Договор за одбегнување на двојното оданочување. „Ова е прв билатерален договор меѓу двете земји склучен под уставното име на Република Македонија, што претставува официјализирање на ставот дека Република Ирска ја признава Република Македонија под уставното име“, соопшти македонското МНР. Osven toa i Albaniangirl treba da casti, stana ministerka za nadvoresni raboti ovde na forumov. |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izgleda pravi kompromis so moira, ova mu vika ako sakas da ne ti stavam veto na forumov smeni si imeto. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od sega pijam samo IRSKO PIVO I KAFE
ono rumunskoto pivo go bataluvam vise ne mi ide toj rum so go turam vnatre i skap0 e |
|||
|
|||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се што е наметнато е штетно или делува негативно. Односно се постигнува негативен ефект. (Наметнатото си останува за секогаш наметнато).
|
|||
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ircite znaat sto e maka .... i poradi toa postapile umno .... istoto treba da go storime i nie odvnatre .... da ne im dozvolime na onie koi se podgotveni zaradi soping turi vo SOLUN da dozvolat da se smeni imeto ......
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |