|
Ќар или Зијан од наметнатите „преговори„ за името? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
miroslav_ggg8
Нов член Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dokolku barame geografska odrednica , mnogu e ednostavno ..... neka bide CENTRALNA ... ima del i na sever , malku pogolem na istok i jug i eden na zapad .... e pa sega toa e ... kako CENTRALNA i nekako bi mozelo da se prifati ....... ili ne ? .... kakvo e vaseto mislenje ? ....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kompromis e slozenka od KOM PRO MIS
kom znaci KOMANDA pro - SREKJAVAM CESTO I KJE MU DOJDE kao A MIS- E DEKA NESO KJE NI FALIT PA TOA E pod komanda kao kje ni fali neso od imeto Изменето од anakin - 15.Април.2008 во 18:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ispravno i korektno .... NEMA PROMENA NA IMETO ..... pod nikakvi komandi i predlozi .... IME IMAME a koj saka da se prekrstuva , slobodno neka odi vo crkva ....
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto tolku se furas na golem fond na bukvi. Imas kompleks ili mislis deka sme slepi? |
|
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ispravno ... ima KRATKOVIDI ludje TUKA
|
|
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od site boi i vo sekakvi formi .... samo napred g-dine ANAKIN .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mil moj k*rtuzin
toa e radi filingot i estetska priroda Изменето од anakin - 15.Април.2008 во 18:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poleka kako mi go pisuvas imeto, da ne se vregame. |
|
miroslav_ggg8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de ... edna bukva e ne e celo ime ......
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cek
lele ama treba sepak da gi stavam naocarive dabe turi zvezdicka sorry kultuzin a so znacit toa voopsto???? |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega mi tekna -- DA VO PRAVO SI , IMAM KOMPLEXI
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu dolgo e za ovde da ti objasnuvam. Toa nekogas so pivce i vo zivo. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK AKO CASTIS
RAKA PRIJATELE KJE PIEME SE NADEVAM DEKA NE TRAE KOLKU VOJNA I MIR |
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ne trae ama jas koga sednuvam da pijam bate e toa trae , ne kako vojna i mir tuku kako KUM i toa trite dela zaedno i prviot od gospodar na Prstenite |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |