|
Чувства |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧУВСТВА....-0,9%
ЕМОЦИИ.....-3% ЉУБОВ......-102,59% СЕКС.......-200% ЛУТИНА.....1000000% УШТЕ...? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........cuvstvata se nesto sto te drzat vo zivot,,,,,,,,,.....najloso e covek koga e ramnodusen sprema bilo sto i bilo kogo...............zatoa treba da se neguvaat cuvstvata...........bez razlika dali se toa negativni ili pozitivni...........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum posebno custvitelen na edno mesto
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvuvam bolka i toa golema koga nekoj
me e*e u mozok!!!! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako ne gi pokazam kade ke gi skrijam?
Pa nemam tolku mesto!...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja stalno sum besen i ljubomoren...eba go...otkako gi ostaviv cigarite ne mi raboti mozokov ic, bezveza pisuvam
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi pokazuvam iako znam deka nekoi luge pogresno me svakaat,samo toa e losoto,sto neznam da gi sokrijam,a vo mnogu situacii znam deka treba.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala da mozam da gi sokrijam
eptem sum "prozirna",iako site mi velat deka taka treba,bilo demek-chovechki |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas sto cuvstvuvam iskreno na megdan si kazuvam i pokazuvam mislam deka toa ne e grev samo sto isto taka mislam deka ne sekoj toa go zasluzuva
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvata se mnogu interesna kategorija na coveckoto izrazuvanje i opstenje so drugite!!!
Nekoi koga opstat so drugite gi pokazuvaat, a nekoi pak ne gi pokazuvaat!!! I sea zamisli so nekoj da opstis , a on ne go pokazuva svoeto cuvstvo!!! Si vikas, so coek e ovoj bez cuvstva, neli!! Ama sea pak sakas da opstis so nekogo, a ne go znaes dobro, i on odma go pokazuva svoeto cuvstvo, pa pak si vikas , bree so coek e ovoj odma go pokazuva cuvstvoto!!! Zatoa jas se drzam za edna izreka na eden moj prijatel koj koga ke dojdese na sostanok, vaka se obrakase do site prisutni- pred da go pokazam ke go izvadam a duri potoa ke prejdete na negovo prifakanje se razbira, mislam na dnevniot red!!!!! I nie site se cuvstvuvavme taka nekako.. jebi ga sea ne se opisue toa ... I zatoa vikam cuvstvata se mnogu interesna kategorija na coveckoto izrazuvanje i opstenje!!!!! |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO PLATONSKI PRIZNAVAM
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA SUM TAZNA, TOA SE POZNAVA NA MENE OD AVION
KOGA SUM LUTA TUPAM SO NOGA
KOGA SUM SREKJNA RIPAM I SE SMEAM NA CEL GLAS
NE GI POKAZUVAJ CUVSTAVATA ZASTO KJE BIDES POVREDENA?????
AKO DE....ZNAM....
AMA MENE KOGA TOGAS RANATA KJE MI ZARASNE
A NA TOJ STO ME POVREDIL NAMERNO DAMKATA NA SOVESTA KJE MU OSTANE....PA KOJ IMA POVEKJE ZIJAN????
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја неам чувства
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
SINA PTICA
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам апсолутна самоконтрола. |
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |