|
ОМИЛЕН СТИХ ОД МОЈАТА СВЕТА КНИГА |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Автор | |
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сачувај Боже,јас да читам твои чкрабаници.Не,не,тоа нема шанса,туку сакав да ти укажам дека има соодветна тема за нив,оти вака ми пречат ,ме болат прстиве додека ги прескокнувам .
Изменето од Omer El Faruk - 14.Април.2008 во 20:01 |
|
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da vidis jas pak od maka za tvoeto mislenje nema da zaspijam ... i plus ti kazav deka ti na listata za soveti ce bides ili na poslednoto mesto ili na nekoja druga lista ....... i ne se r'ckaj .... sedi si raat i uzivaj vo urdata ..... MIR BOZJI SO TEBE .......
|
|
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И со тебе Иване,и со тебе. П.С. за Урдата прашај го дедоти,оти вината е негова. |
|
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno se obracas na pogresna adresa ..... pomos od mene ne baraj ... iako go pastirav ova ..... do tolku ne mozam da ti pomognam .... uzivaj vo uradata .....
Впрочем, Исус кога бил обвинуван дека се дружи со митници игрешници рекол: “На болниот му треба лекар а не на здравиот“.
|
|
Zukov_Georgi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e svacam tvojata bolka i bes , ama jas ne sum ti dedo .....
|
|
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И како е вечерва во Охрид,има дожд,ветер,езерото мирно е,намеравам утре да идам на риболов таму.Дедоти добар е,го служи здравјето,ти ја раскажа приказната за урдата? |
|
Zukov_Georgi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MIR BOZJI VO TEBE CEDO MOE ...... ne si ti vinoven .. ne se jadosuvaj .... |
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zukov - има тема Верска Поезија. Ако сакаш да пишуваш вакви поеми, може таму да ги објавиш - овде е доста јасно поставен насловот - Омилен стих од мојата света книга...
Те молам во иднина држи се до темата... |
|
Zukov_Georgi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a temata e omileni verski stihovi ..... citaj VERSKI ... znaci od site veri .... pa i neveri .... sepak , nie hristijanite me tolerantni ludje .... so ubav zbor go sirime Hristijanstvoto .... ne so sila i potkup .....
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зуков - ај прочитај убаво што пишува во насловот на темата...
"Омилен стих од мојата света книга". Не верски стихови. Не верска поезија. За тоа си има друга тема. Најди ја и таму пишувај ги овие работи. |
|
Zukov_Georgi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red ... se izvinuvam ... ce izbrisam ...
|
|
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Се колнам во времето! Навистина човекот е во загуба, освен оние кои веруваат и прават добри дела и кои едни на други препорачуваат вистина и трпеливост“
(Суретул-Аср 1:3) |
|
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"O sljedbenici Knjige, ne zastranjujte u svom vjerovanju i o Allahu govorite samo istinu! Mesih, Isa, sin Merjemin, samo je Allahov poslanik, i stvoren je Riječju Njegovom, koju je Merjemi dostavio, i život mu dao; zato vjerujte u Allaha i Njegove poslanike i ne govorite: 'Trojica su!' Prestanite, bolje vam je! Allah je samo jedan Bog, slavljen neka je On, zar da ima dijete?! Njegovo je ono što je na nebesima i ono što je na Zemlji, i Allah je dovoljan kao zaštitnik." (En-Nisa:171) |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“И сега, прослави Ме Ти Оче во Тебе Самиот, со славата што Ја имав во Тебе, уште светот пред да настане.“
(Јован 17:5) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |