IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Помош!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
Автор
Порака
SOS Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 08:30
Vikendov bevme izlezeni vo park. Gi poslusav vasite soveti, no toj veli deka ako imame seks samo ednas nema da razmisluva postojano na taa tema i deka ke ceka potoa kolku sto jas sakam. Ne sakam da go izgubam, mnogu e vnimatelen i me saka. Prv pat me dopre dolu i ke eksplodirav. Ne znaam sto mi se slucuvase. Dali e toa normalno? Denes celo vreme razmisluvam na toa. Vikendov saka da pojdeme kaj nego na vikendicka. Ne znam dali da prifatam ili ne.
Denes ke i kazam na majka mi deka imam decko, ama ne i kazuvam deka e postar.
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 10:06
А да се из***иш ти и да не не замараш со глупости???
car's freack
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 10:12
Originally posted by alekso_2000 alekso_2000 напиша:

А да се из***иш ти и да не не замараш со глупости???

a go procita li prviot post?
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 10:30
Originally posted by SOS SOS напиша:

Vikendov bevme izlezeni vo park. Gi poslusav vasite soveti, no toj veli deka ako imame seks samo ednas nema da razmisluva postojano na taa tema i deka ke ceka potoa kolku sto jas sakam. Ne sakam da go izgubam, mnogu e vnimatelen i me saka. Prv pat me dopre dolu i ke eksplodirav. Ne znaam sto mi se slucuvase. Dali e toa normalno? Denes celo vreme razmisluvam na toa. Vikendov saka da pojdeme kaj nego na vikendicka. Ne znam dali da prifatam ili ne.

Vo prviot post pisuvas deka seuste ne sakas, a sega posle ednen vikend bi bila spremna za toa... Za ova nikoj ne moze da ti pomogne, samata treba da si SVESNA, dali si spremna za toa ili ne!!!

A da pravis nesto, samo za da go "zadrzis" pokraj tebe, i potoa mozebi da se kaes, togas ic ne go pravi!!!

Prviot pat, treba za tebe nesto posebno da bide, da se osekas spremna na toa i da si sigurna vo toa sto go pravis, koj kako kazuva za toa ne mu se sekiraj, vazno e za tebe da e dobro, slusaj sto ti kazuva srceto i umot!!!!
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 13:16
malecka, prviot pat se pamti cel zivot
sto i da odlucis potrudi se da ne ti ostane samo
kako gorclivo sekavanje
posto gledam deka ke go storis toa SREKNO
i pisi kako si pominalaнамигнување
apce
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 13:26
ama kako ja laze.....maleeeeeee

Цитирај no toj veli deka ako imame seks samo ednas nema da razmisluva postojano na taa tema i deka ke ceka potoa kolku sto jas sakam

toj dali se ima kladeno so drugarite deka prv ke te "....."!!!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 13:32

stvarno si dosadna.......
ne sakas da prifatis sovet i spored toa mislam deka ne zasluzuvas poveke da komentirame na ovaa tema
Кон врв
Kral Marko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Април.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kral Marko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 13:49
A kako sakate da razmisluva, taa ima samo 14 godini.
Dosadna bila...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 13:53
..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...глупирање
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 16:13
Somebody is playing games with us....

What the hell....let's play along...

голема%20насмевка

Откачи го бе, најди си друг. Што те замара, смотан.
Дома пипни се сама и пак ќе експлодираш.
Што ќе ти е он.
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 16:21

ama edno miljarda posto sum siguren deka ova SOS e nekoj koj go smislil porblemov za da ima so tema da otvori hahahahah tvrdam dogovrno!!!! nekoj vi pravi dobar film na site голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 16:53
[QUOTE=zagor] ..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...глупирање
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ.
[/QUOTE
Mozebi vo tretiot del ke bide i svadbata kako vo spanskine serii,moze ke bide interesno da slusneme sto se se slucilo vo vikendicata.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 17:41

Гледам ја дека ова ќе стане најинтересна тема на форумов.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 17:47
...ПОТОА СЛЕДУВА ПОМОШ ОКОЛУ ТОА ,ДАЛИ ДА ГО ЗАДРЖИ ДЕТЕТО ИЛИ ДА АБОРТИРА!ТУКА ИМА ДА ИМА ЖЕСТОКА РАСПРАВИЈА...ПА ЌЕ ТРЕБА ЗА ПОМОШ ДА КОРИСТИМЕ И ЏОКЕР.."ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ "..НОРМАЛНО ОД ВЕРОИСПОВЕД,ДА ВИДИМЕ КАКОВ Е "СТАВОТ И НА ЦРКВАТА ПО ОВА ПРАШАЊЕ "... ..ЗА ОВОЈ ДЕЛ ДОВОЛНИ ЌЕ БИДАТ ЕДНО 20-30 СТРАНИЦИ,КАДЕ ЌЕ СЕ СПРОТИСТАВАТ СТАВОВИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА(НЕВЕРНИЦИТЕ)И ПОЗИЦИЈАТА(ВЕРНИЦИТЕ ПОДРЖАНА ОД СТРУКТУРИТЕ ОД ПОДФОРУМОТ ПОЛИТИКА)...!ПРОДОЛЖУВА...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.