IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Помош!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:47
Originally posted by zagor zagor напиша:

...КОЛКУ ГОДИНИ ИМАШЕ ЅВЕЗДАТА ОД ЈОСИП БРОЗ?

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
jelen4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jelen4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:54
Lele ja 4itav temava i ne mi se veruvase.
Na 14 godini uste si igrav so barbiki,i pred zgrada so drugarkite lastik igravme.
Mojot sovet ne e da razmisli tuku da go otkaci sto pobrzo.
A toj koga se pletka so tolku pomali i nemoze da si najde nekoja na svoja vozrast sigurno nesto ne e vo red so nego.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:58
...СЕ ЧУДАМ,ЗОШТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДЕКА ГОДИНИТЕ ЗА СЕКСОТ СЕ РЕЛАТИВНА РАБОТА...ПА ОВА НЕ Е ИЗОЛИРАН СЛУЧАЈ,ДЕЦА РАЃААТ НА ТИЕ ГОДИНИ И НИКОМУ НИШТО...И ШТО СЕГА,НИЕ ТОЈ ПРОЦЕС ЌЕ ГО ЗАПРЕМЕ?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 23:06

...СЕ ЧУДАМ,ЗОШТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДЕКА ГОДИНИТЕ ЗА СЕКСОТ СЕ РЕЛАТИВНА РАБОТА...ПА ОВА НЕ Е ИЗОЛИРАН СЛУЧАЈ,ДЕЦА РАЃААТ НА ТИЕ ГОДИНИ И НИКОМУ НИШТО...И ШТО СЕГА,НИЕ ТОЈ ПРОЦЕС ЌЕ ГО ЗАПРЕМЕ?

Ej genie, na nekogo pamet so sila nemozes da mu dades ednostavno go NEMAлутиналутиналутиналутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 23:07
...МА НЕМОЈ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 23:12

...МА НЕМОЈ!

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:14

...КОЛКУ ГОДИНИ ИМАШЕ ЅВЕЗДАТА ОД ЈОСИП БРОЗ?

ЗАГИ, ВО ТОА Е ПОЕНТАТА, ДА НЕМАМЕ НОВИ ЅВЕЗДИ КАКО ТАА ОД ЈБТ...ТАКВА ЅВЕЗДА СЕКОЈА НЕДОКВАНА ДЕВОЈКА МОЖЕ ДА СТАНЕ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:20
СЕПАК, ОВАА ТЕМА Е ОБИЧНА ПРОВОКАЦИЈА, БИДЕЈЌИ АВТОРОТ НИКАКО ДА СЕ ПОЈАВИ... ОЧИГЛЕДНО НЕКОЈ КАКО КМ САКА ДА ИМА СЕКС СО МАЛОЛЕТНИЧКА ОД 14 ГОДИНИ, ПА ГИ СОНДИРА НАШИТЕ ЕТИЧКИ СТАВОВИ ПО ОВА ПРАШАЊЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:22
...ЕЕЕЕ,ПА ТОГАШ ЌЕ ИМАМЕ ТЕМНО НЕБО НАД ОВАА НИ НАША МАКЕДОНИЈА...!!!САМО ЕДЕН ДЕЛ ОД НЕА ЌЕ ЈА ОСВЕТЛУВААТ ТАКВИ ЅВЕЗДИ..ШТО НЕ Е ФЕР..
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:37
SOS u profil kazuva deka ima 23 godini znaci li deka ne izlazala ili zbori za nekoe dete sto go poznava? ama zosto u svoe ime?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:46
Originally posted by Kral Marko Kral Marko напиша:

Ma kakva reakcija, jas imam 28 godini a devojkata moja 22 godini, taa e pomala od mene 6 godini i vo juni ke pravime svrsuvacka.
Godinite ne se vazni.
Ti da si teras, mene ne mi trebaat nikakvi reakcii, jas samo si pisuvam moe mislenje.
Vo Holandija na primer e legaliziran brakot na devojkite i momcinjata od 14 godini.
Od premnogu pazenje i stedenje, ke se izgubime kako narod.
Da ve potsetam deka shiptarite na 14 veke imaat po 2,3 deca, i nikoj niv ne gi ukoruva tuku tamu se ohrabruvaat mladite da stapuvaat vo vrska sto e mozno porano.
Uste edna statistika, najgolem broj na brakovi koi sto opstanale se tie koi sto se skluceni na vozdras pod 18 godini.

i sto,otkri deka gomno i noke smrdi? me cudi covek na tvoi godini taka da razmisluva....nikoj ne zbori za punoletni...ima slucaevi koga mazot ima 60 a zenata 20 i nesto....primer Tramp...tuka se raboti za dete i polnoletno momce...a kolku za siptarite sto stapuvaat u brak na tie godini!!!!pa na vremeto site u toa vreme se mazele i zenele...a denes i SHIPTARITE cekaat na punoletstvo...i na kraj,zalosno e...

Изменето од Eleni - 14.Април.2008 во 03:20
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 16:15
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

СЕПАК, ОВАА ТЕМА Е ОБИЧНА ПРОВОКАЦИЈА, БИДЕЈЌИ АВТОРОТ НИКАКО ДА СЕ ПОЈАВИ... ОЧИГЛЕДНО НЕКОЈ КАКО КМ САКА ДА ИМА СЕКС СО МАЛОЛЕТНИЧКА ОД 14 ГОДИНИ, ПА ГИ СОНДИРА НАШИТЕ ЕТИЧКИ СТАВОВИ ПО ОВА ПРАШАЊЕ

Леле колку ми се допаѓа како размислуваш!

"Откритието" на Granny само докажува дека си во право!

И уште дека фраерот нема 19 год., туку 23!

- не знам тоа е пребрзо донесување на заклучоци. Од кај да знаеме дека профилот дава точни податоци!
Јест да... по секоја логика - зошто девојчето би направило таков профил???

Изменето од james dean - 13.Април.2008 во 16:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:23
ЗНАЧИ ТЕМАТА БЕШЕ „дА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...“
Е ПА,ВАКА, ИМАШ ТРИ ОПЦИИ:
1. ДА ГО СЛУШАШ СРЦЕТО
2. ДА ГО СЛУШАШ РАЗУМОТ
3. (САМО ВО СЛУЧАЈ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА ЕДНА ОД ПРВИТЕ ДВЕ) ПО ПРИНЦИПОТ СО ОТКИНУВАЊЕ ЛАТИЦИ НА ЦВЕТ: ДА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...ДА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...
ИЗБОРОТ Е ТВОЈ...
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 02:48
Ja preteravte so sovetot.Ajde drug neka kaze problem sto go maci,pa da go resavame.Do kade dojde svetot.Nekna vo vesnik sigurno procitavte kako tatko i kerka se vjubile i imaat dete.Uzas

Изменето од Luna83 - 14.Април.2008 во 02:49
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.