|
Помош! |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
jelen4e
Група Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele ja 4itav temava i ne mi se veruvase.
Na 14 godini uste si igrav so barbiki,i pred zgrada so drugarkite lastik igravme. Mojot sovet ne e da razmisli tuku da go otkaci sto pobrzo. A toj koga se pletka so tolku pomali i nemoze da si najde nekoja na svoja vozrast sigurno nesto ne e vo red so nego. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...СЕ ЧУДАМ,ЗОШТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДЕКА ГОДИНИТЕ ЗА СЕКСОТ СЕ РЕЛАТИВНА РАБОТА...ПА ОВА НЕ Е ИЗОЛИРАН СЛУЧАЈ,ДЕЦА РАЃААТ НА ТИЕ ГОДИНИ И НИКОМУ НИШТО...И ШТО СЕГА,НИЕ ТОЈ ПРОЦЕС ЌЕ ГО ЗАПРЕМЕ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej genie, na nekogo pamet so sila nemozes da mu dades ednostavno go NEMA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МА НЕМОЈ!
|
|
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАГИ, ВО ТОА Е ПОЕНТАТА, ДА НЕМАМЕ НОВИ ЅВЕЗДИ КАКО ТАА ОД ЈБТ...ТАКВА ЅВЕЗДА СЕКОЈА НЕДОКВАНА ДЕВОЈКА МОЖЕ ДА СТАНЕ... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕПАК, ОВАА ТЕМА Е ОБИЧНА ПРОВОКАЦИЈА, БИДЕЈЌИ АВТОРОТ НИКАКО ДА СЕ ПОЈАВИ... ОЧИГЛЕДНО НЕКОЈ КАКО КМ САКА ДА ИМА СЕКС СО МАЛОЛЕТНИЧКА ОД 14 ГОДИНИ, ПА ГИ СОНДИРА НАШИТЕ ЕТИЧКИ СТАВОВИ ПО ОВА ПРАШАЊЕ
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЕЕЕЕ,ПА ТОГАШ ЌЕ ИМАМЕ ТЕМНО НЕБО НАД ОВАА НИ НАША МАКЕДОНИЈА...!!!САМО ЕДЕН ДЕЛ ОД НЕА ЌЕ ЈА ОСВЕТЛУВААТ ТАКВИ ЅВЕЗДИ..ШТО НЕ Е ФЕР..
|
|
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOS u profil kazuva deka ima 23 godini znaci li deka ne izlazala ili zbori za nekoe dete sto go poznava? ama zosto u svoe ime?
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Eleni - 14.Април.2008 во 03:20 |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле колку ми се допаѓа како размислуваш! "Откритието" на Granny само докажува дека си во право! И уште дека фраерот нема 19 год., туку 23! - не знам тоа е пребрзо донесување на заклучоци. Од кај да знаеме дека профилот дава точни податоци! Јест да... по секоја логика - зошто девојчето би направило таков профил??? Изменето од james dean - 13.Април.2008 во 16:19 |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАЧИ ТЕМАТА БЕШЕ „дА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...“
Е ПА,ВАКА, ИМАШ ТРИ ОПЦИИ: 1. ДА ГО СЛУШАШ СРЦЕТО 2. ДА ГО СЛУШАШ РАЗУМОТ 3. (САМО ВО СЛУЧАЈ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА ЕДНА ОД ПРВИТЕ ДВЕ) ПО ПРИНЦИПОТ СО ОТКИНУВАЊЕ ЛАТИЦИ НА ЦВЕТ: ДА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ...ДА МУ...ИЛИ ДА НЕ МУ... ИЗБОРОТ Е ТВОЈ... |
|
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja preteravte so sovetot.Ajde drug neka kaze problem sto go maci,pa da go resavame.Do kade dojde svetot.Nekna vo vesnik sigurno procitavte kako tatko i kerka se vjubile i imaat dete.Uzas
Изменето од Luna83 - 14.Април.2008 во 02:49 |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |