IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Статусот на жената во Кyранот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Статусот на жената во Кyранот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 38>
Автор
Порака
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:05
Originally posted by Omer El Faruk Omer El Faruk напиша:

Originally posted by Templarius Templarius напиша:

Abe sega ce ispadne deka feminizmot prv pat se pojavil vo islamot i deka od tamu poteknuva ccccccccccc koja propaganda .... no dobor e deka nie ja znaeme vistinata i vie mozete da se profekalizirate kolku sakate tuka na forumov sepak ne pomaga zasto vistinata ne moze das se sokrie......

За каква вистина зборуваш,ајде сите да ја чуеме.

Brisi be tamu tebe ce ti objasnuvam ....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:19
Nie vistinata ne ja krieme, naprotiv OTVORENO PISUVAME, ZA RAZLIKA OD VAS.
Kaj koi zenata TREBA DA SE DI MIRNA, MAZOT GOSPODARI NAD NEA, MAZOT E NEJZINIOT VLADETEL, GLAVA, POLNOMOSNIK ZA ODNOSI SO JAVNOSTA....
Ete sto vie kriete.
Se predstavavte kako golemi hristijani, a biblijata ja citate "cenzurirano".
Vo islamot FALA MU NA BOGA NEMA FEMINIZAM. bidejki ne e potrebno zenite da SE BORAT ZA SVOITE PRAVA, tie im se dadeni od Boga, i na mazot ne mu e ostaveno dali saka ili ne da gi pocituva, MORA DA GI POCITUVA.
Jas ne mora glasno da se boram i deram za svote prava, na mojot maz vernik, samo ke mu procitam pasus od k*ranot i hadis od Pratenikot, i end of the story.
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:40
( Aisha) Nie vistinata ne ja krieme, naprotiv OTVORENO PISUVAME, ZA RAZLIKA OD VAS.
Kaj koi zenata TREBA DA SEDI MIRNA, MAZOT GOSPODARI NAD NEA, MAZOT E NEJZINIOT VLADETEL, GLAVA, POLNOMOSNIK ZA ODNOSI SO JAVNOSTA....
Ete sto vie kriete.
Vo islamot FALA MU NA BOGA NEMA FEMINIZAM. bidejki ne e potrebno zenite da SE BORAT ZA SVOITE PRAVA, tie im se dadeni od Boga, i na mazot ne mu e ostaveno dali saka ili ne da gi pocituva, MORA DA GI POCITUVA.
Jas ne mora glasno da se boram i deram za svote prava, na mojot maz vernik, samo ke mu procitam pasus od k*ranot i hadis od Pratenikot, i end of the story.

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од muhadzir - 14.Април.2008 во 00:49
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:45

Abe sega ce ispadne deka feminizmot prv pat se pojavil vo islamot i deka od tamu poteknuva ccccccccccc koja propaganda .... no dobor e deka nie ja znaeme vistinata i vie mozete da se profekalizirate kolku sakate tuka na forumov sepak ne pomaga zasto vistinata ne moze das se sokrie......

За каква вистина зборуваш,ајде сите да ја чуеме.

Brisi be tamu tebe ce ti objasnuvam ....

Својствено за еден илузионист кој премногу гледа цртани филмови.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:47
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

Nie vistinata ne ja krieme, naprotiv OTVORENO PISUVAME, ZA RAZLIKA OD VAS.
Kaj koi zenata TREBA DA SEDI MIRNA, MAZOT GOSPODARI NAD NEA, MAZOT E NEJZINIOT VLADETEL, GLAVA, POLNOMOSNIK ZA ODNOSI SO JAVNOSTA....
Ete sto vie kriete.
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Абе брат,кажувај од каде го пренесуваш цитатот.Верувај се укочив кога го читав,помислив дека си женско.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:49

Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

( Aisha)   Nie vistinata ne ja krieme, naprotiv OTVORENO PISUVAME, ZA RAZLIKA OD VAS.
Ete sto vie kriete.

Абе брат,кажувај од каде го пренесуваш цитатот.Верувај се укочив кога го читав,помислив дека си женско.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:52
He he   da ne te cue zenami ce se naluteголема%20насмевкаголема%20насмевка  Mislev brat deka nema da dojde do takvo nedorazbiranje, zatoa sto odma go postirav pod originalot od setrata Aisha!

Ama hajr, Allah da te nagradi, za drugi pat treba da sum povece predpazliv.

Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:54
Је , је , је , да незнаев дека е муслиманка според цитатот ке помислев дека е православна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:56
Originally posted by MAKEDON-FILIP MAKEDON-FILIP напиша:

Је , је , је , да незнаев дека е муслиманка според цитатот ке помислев дека е православна.

И ќе докажеше дека не си нормален.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:58
O jaden ti Makedon, nitu go znaes islamot nitu hristijanstvoto, ateist si e covekot, ZATOA NE NAVREDUVAJ KOGA NE ZNAES, I NE PISUVAJ.....
NE SE .LUPIRAJ, RAZBIRAS MAKEDONSKI ILI,.....
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 00:58

И ќе докажеше дека не си нормален.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:01
Е сеа веке не ве разбирам , што ке докажам?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:02

Е сеа веке не ве разбирам , што ке докажам?

Ништо,веќе докажа.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,139 секунди.