![]() |
|
Статусот на жената во Кyранот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 38> |
Автор | |||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Brisi be tamu tebe ce ti objasnuvam .... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
Nie vistinata ne ja krieme, naprotiv OTVORENO PISUVAME, ZA RAZLIKA OD VAS.
Kaj koi zenata TREBA DA SE DI MIRNA, MAZOT GOSPODARI NAD NEA, MAZOT E NEJZINIOT VLADETEL, GLAVA, POLNOMOSNIK ZA ODNOSI SO JAVNOSTA.... Ete sto vie kriete. Se predstavavte kako golemi hristijani, a biblijata ja citate "cenzurirano". Vo islamot FALA MU NA BOGA NEMA FEMINIZAM. bidejki ne e potrebno zenite da SE BORAT ZA SVOITE PRAVA, tie im se dadeni od Boga, i na mazot ne mu e ostaveno dali saka ili ne da gi pocituva, MORA DA GI POCITUVA. Jas ne mora glasno da se boram i deram za svote prava, na mojot maz vernik, samo ke mu procitam pasus od k*ranot i hadis od Pratenikot, i end of the story. |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
||
( Aisha) Nie vistinata ne ja krieme, naprotiv OTVORENO PISUVAME, ZA RAZLIKA OD VAS.
Kaj koi zenata TREBA DA SEDI MIRNA, MAZOT GOSPODARI NAD NEA, MAZOT E NEJZINIOT VLADETEL, GLAVA, POLNOMOSNIK ZA ODNOSI SO JAVNOSTA.... Ete sto vie kriete. Se predstavavte kako golemi hristijani, a biblijata ja citate "cenzurirano". Vo islamot FALA MU NA BOGA NEMA FEMINIZAM. bidejki ne e potrebno zenite da SE BORAT ZA SVOITE PRAVA, tie im se dadeni od Boga, i na mazot ne mu e ostaveno dali saka ili ne da gi pocituva, MORA DA GI POCITUVA. Jas ne mora glasno da se boram i deram za svote prava, na mojot maz vernik, samo ke mu procitam pasus od k*ranot i hadis od Pratenikot, i end of the story. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од muhadzir - 14.Април.2008 во 00:49 |
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
Својствено за еден илузионист кој премногу гледа цртани филмови. ![]() |
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
Абе брат,кажувај од каде го пренесуваш цитатот.Верувај се укочив кога го читав,помислив дека си женско. ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
He he da ne te cue zenami ce se nalute
![]() ![]() Ama hajr, Allah da te nagradi, za drugi pat treba da sum povece predpazliv. |
|||
![]() |
|||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
||
Је , је , је , да незнаев дека е муслиманка според цитатот ке помислев дека е православна.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
И ќе докажеше дека не си нормален. ![]() |
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
O jaden ti Makedon, nitu go znaes islamot nitu hristijanstvoto, ateist si e covekot, ZATOA NE NAVREDUVAJ KOGA NE ZNAES, I NE PISUVAJ.....
NE SE .LUPIRAJ, RAZBIRAS MAKEDONSKI ILI,..... |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
||
Е сеа веке не ве разбирам , што ке докажам?
|
|||
![]() |
|||
||
Ништо,веќе докажа. ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |