IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Статусот на жената во Кyранот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Статусот на жената во Кyранот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 38>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:18
Јас не изнесов мислење, само поставив прашање среќа
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
HILAFET_CH Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Април.2008
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HILAFET_CH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:20
Mislam na toa so sovinisti ili kako bese?jas mislam deka si dolzna edno golemo sorry da kazes?
Кон врв
ivan_grozni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Western Sahara
Поени: 267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:21
so samoto toa sto se posilni , imaat za pravo da gi mlatat kako koga ce im se posaka ..... a dobri zeni se onie koi ce okrkaat cotek i bez pricina i obrazlozenie i normalno , bez pravo na zalba голема%20насмевка ... sega jasno ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:22
Нека ти се извини Ајша, таа ти е сестра.
Од мененека%20ти%20е%20срам

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:24
sovinisti ne ..... ama despoti i tirani , mozebi .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:39
Иван Грозни, ова “деспоти и тирани“ е за мажите воопшто или....?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 15:42
nema potreba od pojasnuvanje ... vo kontekst na temava , ce svati toj koj sto treba da go stori toa намигнување
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 18:34
Halifa izvini, no jas zborev opsto za sovinistickiot stav kaj mazot....
Islamot nikade toa ne go istaknuva, i sekoj iskren vernik gi poseduva osobinite koi ti gi spmna vo predhodniot post....

Pod shovinisti jas gi podrazbiram site onie mazi koi klesaat po svoe. Vo islamot nema takvi frazi, A GROZNI ODI NA ZENATA VO BIBLIJATA I ODGOVORI MI ZA DESPOTIZMOT I VLADETELSKITO ODNOS KON ZENATA, A OD OVAA TEMA EDNOSTANO MRSHSHSHSHS.

Ti kako sledbenik na Biblijata nemas pravo da zboruvas.Duri i neznam kako naogas vreme za pisuvanje, koga razmisluvas i tebe i za zena ti. Ti si nejzinata glava...No ova e druga tema.

Brate uste ednas halali ako te navrediv, no vi idnina bi te molila vo celost da go pisuvas svojot stav, i normalno so argumenti. Allah da te nagradi...Selam

Pozz
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 18:43
Lele Aisha ....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 18:58
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Lele Aisha ....

pozdrav butle
znam deka zina
aj ne se sekiraj
i masmej se големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 19:43
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Lele Aisha ....

pozdrav butle
znam deka zina
aj ne se sekiraj
i masmej se големо%20гушкање

Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 23:21
Originally posted by ivan_grozni ivan_grozni напиша:

so samoto toa sto se posilni , imaat za pravo da gi mlatat kako koga ce im se posaka ..... a dobri zeni se onie koi ce okrkaat cotek i bez pricina i obrazlozenie i normalno , bez pravo na zalba голема%20насмевка ... sega jasno ?

Мирославе не каки!
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 23:25
Abe sega ce ispadne deka feminizmot prv pat se pojavil vo islamot i deka od tamu poteknuva ccccccccccc koja propaganda .... no dobor e deka nie ja znaeme vistinata i vie mozete da se profekalizirate kolku sakate tuka na forumov sepak ne pomaga zasto vistinata ne moze das se sokrie......
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 23:29
Originally posted by Templarius Templarius напиша:

Abe sega ce ispadne deka feminizmot prv pat se pojavil vo islamot i deka od tamu poteknuva ccccccccccc koja propaganda .... no dobor e deka nie ja znaeme vistinata i vie mozete da se profekalizirate kolku sakate tuka na forumov sepak ne pomaga zasto vistinata ne moze das se sokrie......

За каква вистина зборуваш,ајде сите да ја чуеме.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,530 секунди.