IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 33>
Автор
Порака
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:05
a mene onie na fanta mi se najprosti i4 be ne znaat da napraat asalna reklama za fanta!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 22:12
najdobri reklami praat koko-kola zakon se

mnjkl
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 18:12
MISLAM DEKA JA GLEDAV NA EDEN BILBORD TUKA KAJ NAS, PISHUVASHE:

WHAT???

Изменето од mamma - 10.Април.2008 во 18:12

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2008 во 23:28
site reklami za Orbitлутина
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 00:55
Onaa za prasokot na Maja panceva,stvarno ne mozam da ja gleda,isto i taa so cudovistata na Cif i Domestos,ovaa na cosmofon so kalugerkite,site reklami na hedis,i vo ponovo vreme taa za edno kafe so sekretarkata koga i se krsi stiklata,vi teknuva? a i mnogu drugi
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 01:10
Najmnogu mi se svigase reklamata za Nektar plus antistres,koga dve drugarki sedat i na ednata i se ispusta deka bila so deckoto na drugata....E Dusane,Dusane......I skoro site za koli
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 01:11
G-dja Lila Filipovska...ili koja e sega...vo reklamata
za suvomesnati,ono koga gi prevrtuva ochiteхипнотизиран

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 08:37
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 13:46

Онаа на Дејан Лилиќ......нафурај се..................
    мене секогаш ми се слуша.....нафурај се на ...крек......тага
    а денес ....по стоти пат ја слушнав........изненадување
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 23:13
Vecerva na A1 dali bese vo vesti ili pred vesti nema vrska,ja gledav reklamata za A2 i ne ja razbrav porakata-vo mashko vece so pisoari stojat i mochkaat/oprostite/ zensko i mashko normalno i zenskoto stoejki i potoa se pojavuva ispishano A2!Da bese zenskata podebelka ke pomislev deka e Boki no vaka....
mnogu za mene GLUPAVA najava na nov TV kanal.
Кон врв
_ani Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јули.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _ani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 23:24
najlosa definitivno taa za rama margarin koga tatkoto prai stoi na race i babata doaga na vrata a site peat rama rama rama hahahhaha
Кон врв
tiijas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tiijas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 01:47
о.к станбени кредити на стопанска банка
запази фаца на типот кога се во детската соба
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 16:37
edna od losite reklami e i reklamata za maks zacinite
koga mazite gledaat fudbal,a zenite go probuvaat jadenjeto
glupava e do ful
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...

Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 16:45
Letni, letni bubamaro donesi ni prolet....Uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! Koga ke ja vidam taa grdata tipka na drvo kacena, magarica cela bubamara ke se prai...Glasot na taa sto pee-katasrofa! Ja mrzam reklamava mnooogu!

Изменето од Keri - 29.Јули.2008 во 16:46
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.