IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Библијата одобрува ропство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Библијата одобрува ропство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101112
Автор
Порака
Gazija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 01:00
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

@ Gazija - recheno e deka volkot go menuva krznoto, ama kjudtta ne. Na forumov nekoi chlenovi gi menuvaat nikovite, ama karaterot ne.

@ anakin - drzhi se do temata i bidi pofokusiran. Denovive imavme nesakni situacii i ne bi bilo dobro da se povtorat.

Gledam vece dva-tri pati mi se obracas na takov nacin,kako da sum jas nekoj star lik so niv nick neli?
Ajde sega dokazi go tvoeto tvrdenje,jer za mene ovea e golema navreda i kvalifikacija od tvoja strana.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 01:02
Ti ja gleda ip adresata alooo toj e moderator....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 01:04
Originally posted by Templarius Templarius напиша:

Ti ja gleda ip adresata alooo toj e moderator....

Pa sto ako mi ja gleda IP adresata.Sto menuva toa,od kade toj moze da konstatira deka jas sum nekoj drug.Zatoa pak ce go povtora baranjeto do nego da dokaze deka ja sum star lik so nov nick,ili vo sprotivno neka mi se izvini za kleveta.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 01:09
Gazija, ne se zaletuvaj, teraj si po temite i bidi korekten.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gazija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 01:12

Jas si teram po temite i si sum korekten,no,nesi ti voopsto.Zatoa pak te prasuvam:ili dokazi deka jas ne sum jas,ili izvini mi se,zosto ocigledno nekolku pati me klevetis.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 01:42
Originally posted by Gazija Gazija напиша:

Jas si teram po temite i si sum korekten,no,nesi ti voopsto.Zatoa pak te prasuvam:ili dokazi deka jas ne sum jas,ili izvini mi se,zosto ocigledno nekolku pati me klevetis.

Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 05:24
Originally posted by Gazija Gazija напиша:

@ Gazija - recheno e deka volkot go menuva krznoto, ama kjudtta ne. Na forumov nekoi chlenovi gi menuvaat nikovite, ama karaterot ne.

@ anakin - drzhi se do temata i bidi pofokusiran. Denovive imavme nesakni situacii i ne bi bilo dobro da se povtorat.

Gledam vece dva-tri pati mi se obracas na takov nacin,kako da sum jas nekoj star lik so niv nick neli?
Ajde sega dokazi go tvoeto tvrdenje,jer za mene ovea e golema navreda i kvalifikacija od tvoja strana.

Najdi kade sum rekol deka si TI nekoj star lik so nov nik.

Ili mozhebi si ja brkash muvata od kapata?

Ajde vrakjaj se na temata. Se gleda od daleku deka si nov, pa nauchi se da ne gi rasipuvash temite.

Изменето од Messenger - 11.Април.2008 во 05:26
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 05:24
se se ama ova prvpat go gledam bog da odobruva ropstvo cccc
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 10:18

jas licno mnogu ne sum zapoznaen deka vo biblijata pisuva deka Gospod go odobruva no
ne bi me zacudilo da e taka
oti biblijata e pisuvana vo vreminjata koja ropstvo bilo normalno i nikomu niso ,,,,ne bilo cudno ako bil zaroben i prodaden na nekoj pazar za robovi

oti go znaete moe mislenje - biblijata ima vrska so lugjeto koi ziveele vo toa vreme a nikakva vrska so gospod

izvinete sho crnecov vi upadna vo temava

mesi ejjjjjjj ne se luti mnogu daj среќа

Изменето од anakin - 11.Април.2008 во 10:19
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101112
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.