|
Библијата одобрува ропство |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | ||
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledam vece dva-tri pati mi se obracas na takov nacin,kako da sum jas nekoj star lik so niv nick neli? Ajde sega dokazi go tvoeto tvrdenje,jer za mene ovea e golema navreda i kvalifikacija od tvoja strana. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti ja gleda ip adresata alooo toj e moderator....
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Gazija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sto ako mi ja gleda IP adresata.Sto menuva toa,od kade toj moze da konstatira deka jas sum nekoj drug.Zatoa pak ce go povtora baranjeto do nego da dokaze deka ja sum star lik so nov nick,ili vo sprotivno neka mi se izvini za kleveta. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gazija, ne se zaletuvaj, teraj si po temite i bidi korekten.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Gazija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas si teram po temite i si sum korekten,no,nesi ti voopsto.Zatoa pak te prasuvam:ili dokazi deka jas ne sum jas,ili izvini mi se,zosto ocigledno nekolku pati me klevetis. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdi kade sum rekol deka si TI nekoj star lik so nov nik. Ili mozhebi si ja brkash muvata od kapata? Ajde vrakjaj se na temata. Se gleda od daleku deka si nov, pa nauchi se da ne gi rasipuvash temite. Изменето од Messenger - 11.Април.2008 во 05:26 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se se ama ova prvpat go gledam bog da odobruva ropstvo cccc
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas licno mnogu ne sum zapoznaen deka vo biblijata pisuva deka Gospod go odobruva no ne bi me zacudilo da e taka oti biblijata e pisuvana vo vreminjata koja ropstvo bilo normalno i nikomu niso ,,,,ne bilo cudno ako bil zaroben i prodaden na nekoj pazar za robovi oti go znaete moe mislenje - biblijata ima vrska so lugjeto koi ziveele vo toa vreme a nikakva vrska so gospod izvinete sho crnecov vi upadna vo temava mesi ejjjjjjj ne se luti mnogu daj Изменето од anakin - 11.Април.2008 во 10:19 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |