![]() |
|
SEXY SHOP |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 32> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prirodno si e prirodno.....ostavi .....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sos drugarce e VIBRATOR??? ![]() lele ne sum informisan do Boga ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ПОЛА ПЛАТА МИ ОДЕ ТАКА,ТОА КУКЛИТЕ ПАРТАЛИ ГИ ПРАВАМ..,А И СО СЛАБ КВАЛИТЕТ СЕ..МАЛЕЗИСКИ И ТАЈВАН.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Изгледа другарите не ти се другари : Да си ги откачиш и да бараш други!!! Да дозволам другарка ми да страда и да посегнува кон неприродни работи???? Изменето од alekso_2000 - 12.Април.2008 во 22:10 |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Se sekavam koga so drugarka mi otidovme vo sexy shop vo Bugarija!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.-Nisto ne kupivme! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
dolgo vreme planiram da sikupam edno s.o.s drugarce i nikako da si kupam.............
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
taka e....
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ne mi trebaat pomagala....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
zadovoluvajte se na "priroden nacin"
nisto sto e u sexy shop ne moze da go pruzi istoto
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Mora da ima nekoe upatstvo za upotreba!!!!!! A baska pa i rokot da ne i projde!!!!!! |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
![]() Се’ што ми треба имам на мене!
![]() Се’ свое со себе си носам!
![]() |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Што си будала моме што те гледам, влегувај брзо у секси шопо и купи си еден златен таков да ти дојде душа на место а во меѓувреме си бараш нешто реално, нормално.
За почеток едно дилдо земи си тие се пофлексибилни а понатаму кога ќе се осознаеш со играчките ќе си купиш покомплицирани. Уште и партнер да си најдеш што ќе сака и заедно да си играте-мф,мф мераци ![]() јас ги обожавам „пластичните„ зашто стварно помагаат во кризни моменти. Не секогаш имаме партнер покрај себе а потребата може да е честа. Абе не се легнува ни со секој во живот а принудната апстиненцијата знае да биде штетна по психата на човекот. Затоа не се двоуми. Јас не двоумев и не зажалив. ![]() ![]() Изменето од GlenKlouz - 11.Април.2008 во 13:17 |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Sexy shop имам преку улица овде, само до сега ништо неам купено од таму и се прашувам што уште чекам
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |