|
Девојките бираат до 25 год? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e do genovite... zenski>go barat onoj sto e za niv "najdobar" sto moze da trae kako sto vikas maski>e nie samo gledame kolku moze povekje da oplodnime |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da,da,...ako nekoj gi odbere,....posle ke ispadne deka ,...tie odbrale!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku zalosno sto nekoi zenski se obiduvaat da se ubedat deka ova ne e taka
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ni jas ne mislev na 25 godini tuku POSLE 25-tata, kao sto glasi i temata.Toa bese eden "slikovit prikaz" za da kazam sto mislam na temata koja malku e utnata ili podobro kazano kako da e izvadena od naftalin i voopsto ne korespondira so realnosta (zatoa i reagirav).Aman be decki,vo XXI vek li ziveeme ili jas nesto sum greska so kalendarot???
Изменето од BisernA - 29.Јуни.2009 во 11:17 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaa,nema sansi,sistemot mi funkcionira perfektno,nemam potreba od nov (samo ne mi e jasno so tolku se zakaci za mojot komentar,me interesira so tolku te isprovocira ili samo taka da kazes nesto?:::)
Nego da se vratam na temata.Tvrdam od licno iskustvo deka voopsto ne e tocno deka devojkite biraat do 25 godini,potoa niv gi biraat?!!!Moze samo da se kaze deka postepeno se namaluva "izborot" (koj e zafaten,koj se zenil,koj umrel... ),a ako se zakopas na edno mesto i se ogranicis na takov "izbor" sekako deka ti se namaluvaat sansite da ja sretnes vistinskata licnost,no sepak ne se soglasuvam deka vo toj slucaj "te biraat". |
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok ...ne se akaciv nisto strasno...bas mi beshe interesna...Inaku imam sprotivno mislenje ( po kojznae koj pat ) od tebe a posledniov komentar deka enskite gi biraat....MISLAM deka totalno si vo EРROR...zenite se tie koi sekogash SVE BIRAAT ..i momentot, imestoto ...i situacijata ...i izgledot ...i karakterot....toa e priroden fakt so toa sto intenitetot kaj site varira.....maskite samo zamisljaat deka OSVAJAAT cuciii... |
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
_________________________________________________________ Izgleda voopsto ne si razbral so sakav da kazam,ERROROT e kaj tebe ne kaj mene.Posleden pat ke povtoram: NE SE SOGLASUVAM DEKA ZENITE BIRAAT DO 25-TATA A POSLE GI BIRAAT NIV.Sto e tuka nejasno?Zosto taka si ja razbral mojata poraka ne znam,ama znam deka so tebe ne sporam veke,zatoa sto... I aj ako sakas ne vikaj me CUCI? |
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nitu birame nitu ne biraat.. se naogjame ako imame sreka ..
Изменето од hanna4ever - 10.Април.2008 во 17:31 |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да го видам јунакот,...... кој ќе ме натера да се омажам пред 25 год,..... од страв да не не ми остане некој...
е не е ова веќе,.... времето на прабаба ми и прадедо ми,..... кога сакале нејќеле, најчесто помлади умирале....... па ајде да се мажиме порано и деца да правиме додека не ни дошло времето за нагоре |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ццццц кој примитивизам, оде воз ако не се омажиш до 25, па цела среќа ако некоја се омажи пред 25-тата година...мале, мале демек жените се тие што се бирани од неприкосновената господа мажите....
Ајде бе, на кој кога му дојде времето тогаш ќе се мажи, жени и на кој како му одговара а НЕ како треба. На крај краишта и нигде не пишува дека мора, тоа е слободна воља човечка. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako da ne !!!
denes naprotiv , kako se pocnuva rano so seksualniot zivot (kontakt), i kako ne se sledat kontraceptivni soveti , mladite na 18 godini veke se roditeli , ili ke se pomirat so toa pa ke go tresnat bebeto da go raste baba i dedo , ili ke se ,,osakatat ,, za cel zivot so ran abortus , naprotiv deneska se srekjavat mladi so deca i odozgora razvedeni a imaat samo 25 godini , kade im e mladosta , kade im e studentskiot zivot ?? seto toa e od novata moda ,, jas sve znam imam 18 godini ke pravam sto sakam,, , da ne bilo taka porano slucajno?? |
||
J.G.1945
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne vazi.sada zivime vo takvi vremena,ke devojkite biraat mnogu po dolgo vreme.dokad sa sexualno aktivnite zenite biraat.I nie mazete biraame,ama vo pomalak % |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema vrska,jas seuste vospostavuvam kriteriumi za izbor
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А како може љубовта да ја сфаќате како бирање?
Нели заемно се „одбираме“? Она преубаво чувство на препознавање со некого... едноставно знаеш дека е тоа тоа и готово... - како може да се каже дека одбираме? Не сме ние како животните, па да го избираме најсилниот, најубавиот, најпаметниот... целта е секогаш продолжување на родот, ама пак за разлика од животните човекот е способен за чувства, не дека животните не се, ама не е иста причината поради која, како што вие велите, бираме... И нема врска со годините, кога ќе се случи, тогаш - кај некого порано, кај други подоцна... а дали тој/таа некој/а ќе има над или под 25 години, што е важно? |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |