|
Девојките бираат до 25 год? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmmm devojkive biraat cel zivot!!! da biraado 25 dobro ke bese :D
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам, ке видиме што ке покажи времето |
||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpolno se soglasuvam.I biraat se dodeka ne naletaat na princot na bel konj koj onakov kakov sto go zamislile vo ovaa surova realnost ne postoi.
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eeeeeeeeeeeeee,teski gluposti!!!!!!!Aman be luge za kakvo biranje zboruvate???Se bira stoka koga se odi na pazar a ne COVEK za ljubovna vrska,brak i sl.COVEKOT ednostavno TI SE SLUCUVA,a ako ne e taka togas i ne e ljubov, a ako ne e LJUBOV togas podobro da si sam otkolku so BILO KOGO...
Sekoj onoj sto seuste zivee so takvi srednovekovni predrasudi,starobalkanski kategorii od tipot "stara moma,star ergen" ne zasluzuva komentar,barem spored mene.Sekoj onoj sto se stava vo pozicija i CEKA da bide biran tesko deka ke bide izbran od vistinskata licnost,zatoa sto toa e VULGARIZIRANJE na ljubovta a ljubovta ne e pazar i vo VISTINSKATA LJUBOV NEMA BIRANJE tuku samo cisti emocii... Od licno iskustvo:vistinskata ljubov (koja trae i trae i me ispolnuva vo sekoj pogled) mi se sluci na 30 godini sto ne znaci deka sum "cekala",sum dozvolila da bidam "birana" ili da "biram"... Ednostavno MI SE SLUCI... Na 30 godini da si ja pronajdam mojata vtora polovina... Zatoa sto si ostanav dosledna na samata sebesi:LJUBOVTA E LJUBOV AKO JA SPODELUVAS SO VISTINSKATA LICNOST... |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo za tebe bas mi e milo no mislam deka bas i ne se rabirame.....
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таа што бират до 25 таа останвит да бират цел живот!
|
||
car's freack
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta ne se bira taa si doagja sama. bez razlika dali sme 25 ili 35 god.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno toa sakav i jas da go kazam:ne se voopsto vazni godinite,da li si pod ili nad 25 godini.Ako taka ja svakas ljubovta (biranje ?) togas imas nekade greska vo algoritamot...
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be otprilika vaka: otkako ke napolnis 25 godini odis na pazar,sednuvas na nekoja tezga,na vratot si zakacuvas tabla so natpis: "FOR SALE!" na koj od drugata strana pisuva: "namalenie 95%" i se molis da ti se smiluva nekoj i da te stavi vo negoviot spisok na potrepstini dodeka ti taka naivno si trepkas so ocinjata...
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moze tuka da oglasam...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda prodava ,..."neshto",..bog znae shto,....sepak,shto i da e,prvo treba da se vidi,...i ,...opipa,................da ne ispadne ,...machka u vrekja!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dzabe vezam...nisto ne ste razbrale od muabetot
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
devojkite biraat i cel zivot......sekoja cest na isklucoci
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |