![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 1402> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ај јас одам,.... ај чао
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
сакам да кажам дека успеав на форумов да опстанам една година, и додека некои правеа 2000 поста во ден, ја едвај успеав да напишам исто толку за точно една година
![]() сеа ми е нешто како форумски роденден ![]() Изменето од zabegan - 06.Април.2008 во 21:59 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
сакам да те гушнам забеган ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
zabegan,....sakam da kazam...deka ke ti gi istegnam ush*te
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Сакам да кажам дека утре ...е...ќе биде убав ден....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Site ve
![]() ![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
sakam da kazam dobra nok
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
The question is...what is the question???
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
нека иди некојјјјјјјјјјјјј
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Сакам да кажам ....Добро Утро !!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
dobro utro!
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Sakam da kazam... i od mene dobro utro
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам дека денес е преубав ден и преубаво се осеќам (иако длабоко во себе осеќам потреба да фатам една гуска за коса и да ја издигнам ако успеам да ја поткренам) ама навистина убаво се осеќам.......
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |