![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 163> |
Автор | ||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nisto,nemam vreme,a svarno bi sakala...
![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Вчера ја дочитав „Црнила“ од Коле Чашуле, ми се допадна...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
izgleda pak ke chitam za Evropa...
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ДЕНОТ НА ПЧЕЛИТЕ-Томас Санчез
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Ај кажи ми што??????????? |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Декларацијата за Слободна Европа.
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Самодоверба најдете ја и живејте со неа - Барбара де анџелис
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
MLEKCE ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
|
,,Prislushkuvajte go Hitler,, od A.C. Brown
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Pak se navrativ na "Konzervirani impresii"
mislam ke ja chitam cel zivot,i sekogash mi e porazlichna od predhodniot pat |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
jas da bev na tvoe mesto ke se otkazev ![]() ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Da,...no ne si na moe mesto ![]() Изменето од mamma - 10.Април.2008 во 11:54 |
||
![]() |
||
xxx ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
momentalno citanm narnia, pincot kaspijan i onaka dobra e
![]() |
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Земав да ја читам Фотографија од Пенелопи Лајвли
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Смртта на Иван Илич ~ Толстој
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |