IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 391392393394395 1402>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:25
сакав некому да му кажам секое добро понатаму ...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:41
...дека бев во шопинг (така и ми треба кога и се јавувам на мајка ми де сум буденох)
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 10:51
сакам да кажам е така ти е...затоа ја одвечер правам список за наредниот ден и им го оставам како домашна задача на маса хи,%20хи...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:22
Koj ke odi na rabota segaтага
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:55
пак јас морам да одам да пазарам...не е фер!!!!
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 11:56
now I got that feeling once again, I can't explain you would not understand, this is not how I am..........
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 12:14
сакам да кажам дека ми се јаде збунетост
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 12:46

Им се извинувам на соиграчите од тимот што вчера му ја дувнав без најава!

П.С. Моира ако мислиш она што јас мислам дека мислиш, тогаш ти препорачувам да се преиспиташ уште еднаш, а ако не sorry за ова што ти го викам и никому ништо... вози мишко...

Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 12:52
и менеплазење
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:01
Originally posted by james dean james dean напиша:

П.С. Моира ако мислиш она што јас мислам дека мислиш, тогаш ти препорачувам да се преиспиташ уште еднаш, а ако не sorry за ова што ти го викам и никому ништо... вози мишко...

пуууууу на сред трка.....а таман беше во водство....зш се откажа
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:13
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by james dean james dean напиша:

пуууууу на сред трка.....а таман беше во водство....зш се откажа

Почнав да губам кондиција.
Ме фати тахикардија!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:15
аааааааа тахикардија........
....хммммм тоа е лошо....грешка бр.1 кога се натпреваруваш со девојки увјек биди максимално спремен
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:29
сакам да кажам дека ми текна кога блеки и пееше копи пејст серенада на моира,... и дека ја ги фанав на дело газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 14:33
Сакам да кажам....Бисерно не правев копи пасте него се измачив од препишување пошто не ја знаев песната уште прсти ме болат
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 391392393394395 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.