|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе друже пробав и ао Авира не бе а баш не симињав нишо сумљиво Формат си знам ама сепак пуу шо зараза е Изменето од Tattoo Beauty - 02.Април.2008 во 00:42 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала многу, го имам кракот на програмата и еве веке 2 дена како ја користам, но проблемот што ми јавува е дека интернет конекцијата е полна со spyware. Претходно користев безжичен интернет, но отккао се вселив во новиот стан, овде немаат W-Lan, па морам преку Lan да го вклучувам Laptop-от за да бидам на нет, но тоа е и проблемот Како и да е, програмот 3 во 1 што ми го посочи е дефинитивно ефикасен програм, но искрено, по секоја проверка ми јавува нови spyware , само поради конекцијава |
|
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i den denes ne znam da sum upotrebil besplatna anti virus/spyware software, go imam upotrebeno norton do pop up je do konfiguracija, site go imame istiot problem pc affected by malisious adware i se drugo, toa je to da se cisti treba ali zemva mnogu vreme, drugi nacin je ne odi na internet, od koga ke go iscistis pc prviot pat koga ke odis na net ke ti je affected pak, ako nekoj znaj nekoj drugi nacin mozete da kazite.
|
|
vrtyuwged
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaspersky e naj dobar anti virus na site vremihja toa e fakt i nema so vazla da se pravi za ovaa muabet
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be decki forumot e za hardver
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhah pa ja ne sum go stail sigurno
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lost in space
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lalalalalallalalal Kaspersky 7 alalallalalalal i kom ti e siguren nis vazla aj pozz
|
|
kristofer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega za sega site se falat od kasperski deka je mnogu dobar, pa probajte ako imate dovolno ram, 128 mozi da je eptem malce jas si mislam dokolku poveke ram imate podobro je, jas si mislam na mojeto pc da mu stavam 8gb ram dodeka motherbord ostava, pa vije kako sakate.
|
|
vrtyuwged
|
|
kristofer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne mosi da se reci kasperski go koci komputerot, mozi da ti go koci i nekoj bezvezen program, toa zavisi do tvojeto pc, primer ako ti se bara 2gb ram a ti nemas ne se veli ne cini programot, zavisi od mnogu nesta, denes poveke programi sakaat poveke ram.
|
|
vrtyuwged
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luge kako mozete AVG da go koristite ne mi e jasno bes pari antivirus ccccccccccc za toa imate virusi vo PC daj ne bidete tocaci stajte si kapersky 7 i virus nema da ima, a inace avg e srahje zaedno so nod 32 i drugi samo kaspesky od haker preporacan
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално сум на AVG и супер , ама не фри верзија. Супер е нема никакви проблеми и плус не ми зема премногу од рам меморијата во позадина.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |