|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 277> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф, какво коковче...... |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве како од домашна мачка да направите персиска
Изменето од Drlja - 04.Април.2008 во 14:00 |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мила мене искрено уште малце и солзи ке ми потечеа...греота типов се гледа дека му е откачена некоја жичка
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Озлогласените морски ограбувачи (ПИРАТИ) живееле по строгиот пиратски кодекс. Имало многу правила што не смееле да се прекршуваат. Овде се само некои кои најубаво го објаснуваат нивниот мачен живот:
1. Пиратот никогаш не прашува за правецот. Му верува само на своето чувство, компас или мапа со скриено богатство. 2. Пиратите ловат риба исклучиво со меч, нож или со голи раце. Употребата на куки е дозволени само во случај ако „рибарот“ останал без рака. 3. Пиратите секогаш носат чизми, освен ако имаат дрвена нога. Апостолките не доаѓаат предвид. 4. Пиратите не плачат, освен ако им се потопи сандак со рум. 5. Пиратот секогаш ја симнува капата пред барменот. 6. Во текот на мечувањето, неопходни се и соодветни навреди. Во случај и двата учесници да ја преживеат борбата, оној со подобри навреди ќе биде прогласен за победник. 7. Сета храна која ја припремаат пиратите мора да содржи рум, грог(комбинација од пиво и рум) или пиво. 8. Полевањето со пиво е прифатлива замена за туширање. 9. Грогот се конзумира исклучиво од бочва или сад кој е доволно тежок за со него да се убие човек. 10. „Аррррррррррр“ е совршен одговор за секое прашање. 11. Секој пират има влакна на градите. Во случај да не можете да ги имате, осудени сте на позицијата „малиот од палубата“. (ова ми е омилено) 12. Пиратот не може да ја преслече кошулата ако е стуткана или валкана, туку само ако е целосно натопена со крв. 13. Пиратите никогаш не користат зборови како „свежо“ или „чувства“, посебно не во комбинација. 14. Пиратот не може да ја соблече облеката на друг човек, освен ако претходно не го убил. 15. Кога пливаат, пиратите не нуркаат, тие тонат. 16. Пиратското мени се состои исклучиво од месо, додека се на море и владее немаштија, прифатлива замена е кожа од чевли. 17. Ниеден пират нема никогаш да го подигне малиот прст додека пие, без разлика што и да е тоа. 18. Единствена работа која пиратот ја додава на рум е уште рум. 19. Пиратите никогаш не чистат, освен кога ќе им испадне злато од ковчежето. 20. Пиратите не велат „молам“ или „благодарам“. Фразата „Аррр, можеби ќе те убијам утре“ е прифатлива алтернатива за „благодарам“. Аррррррррррррр.......... |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идол Казахстан
фут фут фут фут freestailo дечкото е талент на мандолина настапува трет...во следното видео мене просто ме импресионира за разлика од првите двајца кои само слатко ме насмеаја.....за вас не знам проценете сами enjoy http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=wSDN0sagNuY&eurl=http://lionfun.blogspot.com/2008/04/na-vrh-brda-vrba-mrda.html
Na vrh brda vrba mrda.......ke sakate uste ednas da go vidite
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me nasmea mojot pad na ulica pred 10 minuti
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=IQMtgI2qDaI&feature=related
......................grevce ............... Изменето од CONTESSA - 08.Април.2008 во 04:20 |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E DENESKA ME IZNASMEA EDNA KOMSIKA, IMA DUKAN ZA UKRASI I GO UKRASILA CELIOT PO POVOD VELIGDEN.POLN E SO PILINJA, KOKOSKI, PETLI.....JA VIDOV KAKO BRKA MACKI OD DUKAN I VLAGAAT I I KRADAT OD PILINJATA I OVA MACKITE SE POREMETILE
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |