|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 824> |
Автор | ||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dobro a kazi mi spored tebe koi se potezite na albanija koi kazuvaat deka taa saka golema albanija . A jas mozam da kazam za BG- Karakacanov |
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
българина да се страхува от малото албанче- ова с очи да го видим нема да повервам... но аз ти казав, па ти ако си грамотен - читай... ай сори. Изменето од pagane - 03.Април.2008 во 13:23 |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ја гледам дека ти наскоро ќе одиш до БАН(Бугарска Академија на НАУКИТЕ да ти го наклукаат тоа мозочето со никакви материјали за македонската историја)... Изменето од Vladimir88 - 03.Април.2008 во 13:22 |
||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Пагане, моля те не наричай Bachios шиптърче. Айде да не падаме на нивото на коментиращите в Утрински весник.
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa licemerie, dovcera rekovte deka gi podrzuvate, a sega (deneska ) ne moze bidejki drn,drn,drn Neka se javi nekoj makedonec i kaze deka gresam |
||||
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Вие веќе паднавте на тоа ниво Да пуштиме сега БТВ да видиме што даваат може? |
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Коригирах.
Сори. |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не ... Нажалост тоа е вистината... Од вистината нема лутење |
||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тука май си прав (за БАН). Но да те прашам. Името Демократска Република Македония беше ли предложено като компромис и ако да, какво не ви допадна во тоа?
|
||||
Oho Boho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ти гледаш ли БТВ?
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Грците ги одбија сите предлози Да нас не ни одговараше на македонците на јавноста тоа да...ама едно нешто тука мене ме копка за тој предлог... грците ПРВИ ГИ ОДБИЈА ТИЕ ПРЕДЛОЗИ Значи они веќе го планираа ова Јас колку што знам после тоа имаше Република Македонија - Скопје ама пак го одбија грците... А и бугарите во последен момент гледам ножот ни го забија во грб значи.... Изменето од Vladimir88 - 03.Април.2008 во 13:28 |
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
naprotiv toa ne mi preci. Mi preci toa sto Vi sega topkata ja prefrluvate na albancite, koi eve vo vakvi teski momenti, kolku mala i beznacjana da bide da zastana na strana na MK (iako seuste ne e primena vo NATO). Ako ste bile sekogas protiv MK da vleze vo NATO ve molam albanija nema nikakva vrska so toa. A za vesnici- ajde bidete kako tie na 24 casa ( uste gi pomanm nivnite naslovi) |
||||
|
||||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
koja e vistinata |
||||
|
||||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Първо Албания неможе да подкрепи Македония по простата причина че не е член на НАТО или ЕС и въобще не е член на никаква организация. В тоя смисъл нейната подкрепа е повече показване на добри намерения!
За да има мир Македония незабавно трябва да влезе в НАТО И ЕС за да са укротят албанците в Македония. А на Албания покана не трябва да се дава поне до 2050г. Така албанците в Македония като се почувстват европейци по малко ще мислят за велика Албания или Велико Косово или какавото там още им роди главата! |
||||
Внеси реплика | страница <1 9293949596 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |